Op een van de leukste plekken van Amersfoort komt dit prachtige appartement beschikbaar. Het appartement is gelegen aan de gezellige winkelstraat de Kamp. De kamp ligt middenin het winkelgebied van Amersfoort. De straat bestaat uit voornamelijk historische panden, daardoor erg geliefd op te wonen. De binnenstad met al haar gezellige winkels, terrassen en restaurants zijn op loopafstand. Het centraal station is op 5 minuten fietsafstand maar is ook goed lopend af te leggen en tevens bevinden zich bushaltes op loopafstand. Het pand heeft Neoclassicistische invloeden in kroonlijst en is de door de gemeente Amersfoort als “Beeldbepalend” beoordeeld.

Wij bieden een appartement aan in dit prachtige gebouw welke in het jaar 2021 volledig zijn gerenoveerd.

Indeling appartement 3e etage:
Op de 3e verdieping vindt u de grootste woning van maar liefst 82 m². U loopt de woning binnen via de trap, dan bevindt u zich in de hal. Links heeft u een separaat toilet en de badkamer met geheel nieuwe ingebouwde douche. Deze grenst aan de ruime en lichte slaapkamer. U heeft hier een raam dat op het zuiden grenst voor veel zonlicht. Aan de andere kant van de woning vindt u de woonkamer met open keuken en uitzicht op de winkelstraat aan de voorkant van het gebouw. Deze woning heeft een prachtig dak met houten vloer door het gehele appartement. De woningen vallen onder hoogwaardig segment.

ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar per 01 september 2022;
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer);
– Parkeren in de nabijgelegen parkeergarage (Beestenmarkt of Flintplein), geen parkeervergunning mogelijk;
– Huurperiode: in eerste instantie 24 maanden, daarna in overleg onbepaalde tijd;
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Geen woningdelers, studenten of vrienden;
– Waarborgsom ten hoogte van 2 maanden huur;
– Gunning eigenaar.

Voor meer informatie over deze woning of een bezichtigingsafspraak inplannen, bel naar ons kantoor!
Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Waar komt de straatnaam vandaan? Kamp, de naam van straat en poorten heeft niet, zoals men wel hoort, de betekenis van ‘weg naar Kampen’; de eerste belangrijke stad op deze weg is immers Deventer; in 1388 komt het woord ‘coecamp’ voor [Rootselaar, 1878, I-425]; K komt van Lat. campus, dit betekent ‘omheind terrein’; uit de oude naam blijkt dat er vee gehouden werd; de straat is naar het aanliggende terrein genoemd. Waarschijnlijk is het een pre-stedelijk toponiem (Namen). De Kamperbinnenpoort heet dan ook in 1381 Viepoort. [H. Poots in DSA 21-11-1984].