Deze aantrekkelijke woning is oorspronkelijk gebouwd in 1928 en wordt met name gekenmerkt door de vrije ligging, zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde. De woning is ruim van opzet, door de hoge nok zijn er extra kamers gerealiseerd op de 2e verdieping. Het geheel is goed onderhouden, voorzien van isolerende beglazing en dak.

Indeling: entree, hal met originele wandtegels, kelderkast, toiletruimte, gesloten moderne keuken voorzien van inbouwapparatuur en toegang tot de riante tuin, ruime woonkamer met openslaande deuren naar de tuin. Aan de voorzijde bevindt zich een erker vanwaar een leuk zicht is op de overliggende Jan Tooropstraat.

1e verdieping: overloop, ruime slaapkamer aan de voorzijde, kleinere kamer, 3e ruime slaapkamer aan de achterzijde met balkon, badkamer met 2e toilet, douchecabine, wasmachine-aansluiting en wastafel.

2e verdieping: royale zolderruimte voorzien van veel bergruimte, zolderkamer met dakkapel aan de achterzijde door de hoogte is hier tevens mogelijkheden om op de vliering te slapen te maken.
In de diepe tuin van ca. 25 meter is het goed toeven. Er is volop groen en de nodige zon- en schaduwplekken. Dichtbij huis staat een vrijstaande stenen berging en helemaal achterin de tuin, aansluitend aan de achterom, bevindt zich tevens een houten schuur.

De ligging nabij het centrum, NS-station, Randenbroekerbos, scholen en uitvalswegen maakt het geheel compleet. Maak vrijblijvend een afspraak voor bezichtiging, we leiden u graag rond.

ALGEMENE INFORMATIE:
– Nieuwe luxaflex ter overname van huidige huurder, nieuwprijs € 2000,– overname prijs bespreekbaar;
– Beschikbaar per 15 augustus 2022;
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer en aanwezige stoffering);
– Huurperiode: bepaalde tijd maximaal tot uiterlijk 01 juli 2024;
– Parkeren middels parkeervergunning;
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Geen woningdelers, studenten of vrienden;
– Waarborgsom ten hoogte van 2 maanden huur;
– Gunning eigenaar;

Voor meer informatie over deze woning of een bezichtigingsafspraak inplannen, bel naar ons kantoor!
Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Waar komt de straatnaam vandaan?
Johannes Vermeer, ook wel Jan van Delft, 1632-1675, Nederlands schilder en kunsthandelaar; was gedurende zijn hele leven werkzaam in Delft. Zijn oeuvre is vrij klein; slechts 35 schilderijen zijn bekend.