**vol geboekt / full booked**

In een zeer aantrekkelijke woonomgeving gelegen 3-kamerappartement met eigen parkeerplaats op het binnenplein en een fietsenberging op de begane grond. Dit moderne appartement is gelegen op de 1e verdieping van een kleinschalig appartementencomplex midden in de binnenstad. De ligging is gunstig te noemen en biedt erg veel woonplezier.

Het goed onderhouden appartement ligt midden in het historische stadscentrum van Amersfoort nabij winkels, gezellige terrasjes en musea. De levendige binnenstad met zijn sfeervolle pleinen en festiviteiten maakt het leven in de stad compleet.

Indeling:
Via de entree naar de eerste verdieping. Bij binnenkomst via de hal toegang tot de woonkamer, badkamer en slaapkamer. De woonkamer is voorzien van twee kantelramen en geeft toegang tot de dichte keuken. De keuken is voorzien van een extra keukenblok,6 pits gasfornuis, vaatwasser, inbouwkoelkast en combi oven, bergkast met cv-combiketel. Terug naar de hal, toegang tot de nette badkamer met inloopdouche badkamermeubel met wastafel en wasmachineaansluiting. Apart toilet in de hal. Twee ruime slaapkamers waarvan 1 met balkon aan de voorzijde van het complex. Het appartement beschikt tevens over een berging in de onderbouw en een parkeerplaats op het binnenterrein aan de voorzijde van het complex. Het appartement is voorzien van een houten vloer en deels laminaat.

ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar per 20 augustus 2022;
– De woning kan zowel gestoffeerd als voor een deel gemeubileerd opgeleverd worden. Dit is bespreekbaar;
– Huurperiode maximaal 24 maanden;
– Eigen parkeerplaats (verplichte afname) € 100,- per maand, onderverhuur is niet mogelijk;
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Geen woningdelers, studenten of vrienden;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur incl. parkeren;
– Gunning eigenaar.

Voor meer informatie over deze woning of een bezichtigingsafspraak inplannen, bel naar ons kantoor!
Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Waar komt de straatnaam vandaan?
Wegens toenemend plaatsgebrek voor de runderhandel aan de Varkensmarkt en voor paarden aan de Kamp werden deze markten in respectievelijk 1655 en 1662 overgebracht naar een gedeelte van het Sint-Janskerkhof, dat vanaf dat moment de naam Beestenmarkt kreeg.