**vol geboekt / full booked**

Dit verzorgde 3-kamer appartement komt per juni beschikbaar. Alle wanden zijn netjes, uitzicht over de Langegracht en via de achterzijde op de Lievevrouwetoren. Je moet het gewoon zelf komen bekijken! Gelegen in het prachtige historische centrum van Amersfoort met de winkels, de gezellige terrassen, restaurants en cafés als beste buur!

De indeling is als volgt:
begane grond met centrale entree, hal met bellentableau, afgesloten portiek, toegang tot trappenhuis, lift en de bergingen in de onderbouw.

Verdieping 3:
entree, hal, twee slaapkamers (rustig gelegen aan de achterzijde van het gebouw), kast met opstelmogelijkheid voor de wasmachine, stookkast. De badkamer wordt vernieuwd, er komt een inloopdouche in. De ruime en lekker lichte woonkamer heeft een speelse indeling met open keuken welke is voorzien van alle inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser, combi magnetron, 4-pits gascomfort, koelkast en spoelbak. Vanuit de woonkamer is het inpandige balkon met uitzicht over de Langegracht bereikbaar. Kortom, een heerlijk centraal gelegen appartement om jaren mee uit de voeten te kunnen en daarom zeker een bezichtiging waard.

ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar per 01 september 2022 ;
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer);
– Huurperiode: in eerste instantie 24 maanden bepaalde tijd overeenkomst;
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Geen woningdelers, studenten of vrienden;
– Waarborgsom twee maanden borg;
– Gunning eigenaar;

Voor meer informatie over deze woning of een bezichtigingsafspraak inplannen, bel naar ons kantoor!
Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Waar komt de straatnaam vandaan?
Langegracht, de naam komt in 1465 voor het eerst in de bronnen voor. Het betreft het kortste gedeelte van de gracht die de oudste bebouwing hier afsloot. Het overkluisde deel heette in de middeleeuwen De Plaets, later, naar de markt die er werd gehouden, de Vismarkt.