In de kindvriendelijke Vlinderbuurt in de wijk Zielhorst staat deze leuke hoekwoning, verdeeld en verbouwd naar twee prachtige appartementen. Het appartement gelegen op de begane grond is voorzien van een heerlijk grote tuin.

De Atlasvlinder is een rustige woonstraat. Op slechts een paar honderd meter afstand tref je Winkelcentrum Emiclaer met het aansluitende Park Schothorst. De stadsbus stopt iets verderop en ook NS-station Schothorst ligt vlakbij. Er zijn diverse scholen en sportclubs in de directe omgeving. De Vlinderbuurt staat verder bekend om fijn, comfortabel en gemoedelijk wonen. Door de groene opzet van de wijk en de verschillende speelplekken voor jong en oud is de wijk voor een hele grote groep erg interessant!

Indeling
Begane grond
Entree, gedeelde portiek, voordeur appartement, vrij hangend toilet en badkamer voorzien van een ruime douche en luxe wastafelmeubel. Toegang tot de tuingerichte, lichte woonkamer met schuifpui. Tevens in de woonkamer open moderne keuken. Aan de voorzijde van de woning treft u de ruime slaapkamer.

Tuin
De woning beschikt over een zonnige achtertuin op het zuidwesten met achterom. De tuin is voorzien van een groot terras en heeft tevens een elektrisch bedienbaar zonnescherm.

Algemene informatie:
• Woonoppervlak ca. 58 m²;
• Heerlijke woonkamer;
• Geliefde en comfortabele leefomgeving;
• Dubbelglas.

ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar per 01 oktober 2022;
– Huurperiode: in eerste instantie 24 maanden;
– Maandelijkse voorschot t.b.v. gas/water en elektra € 200,-;
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Geen woningdelers, studenten of vrienden;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur incl. voorschot;
– Gunning eigenaar.

Voor meer informatie over deze woning of een bezichtigingsafspraak inplannen, bel naar ons kantoor!
Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.