Expats opgelet! Dit is een unieke kans. Dit leuke volledige gemeubileerde appartement ligt in het centrum van Amersfoort. De ligging is echt perfect. Wil je shoppen, uit eten, sporten of pak je graag een filmpje? Alles is op loopafstand bereikbaar. En… Binnen enkele minuten ben je op het Centraal Station van Amersfoort of bereik je via de ontsluitingswegen de A1 of A28.
Ben jij klaar om te starten en wordt dit jouw nieuwe appartement? Bel dan Snel voor een afspraak, wij laten dit appartement graag aan je zien.

Dit appartement ligt op de bovenste verdieping van het Appartementengebouw Amaze en is gebouwd in 2013. Op de begane grond is de centrale entree met trappenhuis en lift. Aan de achterzijde ligt een parkeerplaats en een grote fietsenberging.

Indeling van het appartement:
Entree met deur naar de slaapkamer voorzien van o.a. tweepersoonsbed, hal met deur naar de fraaie badkamer, de meterkast (voorzien van glasvezel en kabel) en de berging en toegang tot de woonkamer en keuken. De woonkamer voorzien van zithoek en er is een schuifpui naar een heerlijke zonnige balkon op het zuiden. De open keuken met eethoek is compact ingericht in rechte opstelling/ De keuken is van alle gemakken voorzien. Zo is er een afzuigkap, een gaskomfoor, een combi-/magnetron, een vaatwasser en een koelkast. Alle kamers in het appartement zijn afgewerkt met een keurig PVC vloer en de wanden zijn strak. De badkamer is geheel betegeld en heeft een inloopdouche met glazen douchewanden. Er is een vaste wastafel met spiegel en een toilet. In de inpandige berging staat de cv-opstelling en is hier een aansluitpunt voor de wasmachine.

ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar per 01 oktober 2022;
– Huurperiode: Bepaalde tijd 24 maanden;
– De woning wordt volledig gemeubileerd opgeleverd;
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Geen woningdelers, studenten of vrienden;
– Waarborgsom ten hoogte van 2 maanden huur;
– Gunning eigenaar;

Voor meer informatie over deze woning of een bezichtigingsafspraak inplannen, bel naar ons kantoor!
Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Waar komt de straatnaam vandaan? De weg, die voert van Amersfoort naar Amsterdam; volgt voor een klein gedeelte het oude tracé van de Isseltseweg (tussen Berkelstraat en Twentseweg).