Op een van de mooiste plekken van het centrum van Amersfoort gelegen sfeervolle en riante woning. De woning is aan de buitenzijde goed onderhouden. De binnenzijde is volledig gerenoveerd. Daarnaast beschikt hij over een eigen parkeerplaats op een afsluitbaar terrein en een zonnige tuin op het zuiden.

De woning is gelegen in het centrum van Amersfoort met uitzicht over de gracht en de Muurhuizen. Het is een rustige locatie met alle voorzieningen binnen handbereik. Daarnaast zijn de snelwegen en het NS station snel te bereiken.

Indeling:
Begane grond: entree, Hal met meterkast en toilet. Ruime woonkamer met veel lichtinval en open haard. Doorgang naar de keuken en deur naar de tuin met achterom.

Eerste verdieping:
Twee ruime slaapkamers waar van één met een te realiseren dakterras en inbouwkasten. Badkamer voorzien van een wastafel en bad.

Tweede verdieping:
Via een vaste trap is de tweede verdieping te bereiken. Deze verdieping beschikt over twee slaapkamers waarvan één met dakterras en een tweede badkamer.

Kortom deze woning is geschikt voor iemand die deze unieke kans wil benutten en in het centrum van Amersfoort wil gaan wonen.

ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar per 01 oktober 2022;
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer);
– Huurperiode: bepaalde tijd;
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Geen woningdelers, studenten of vrienden;
– Waarborgsom ten hoogte van 2 maanden huur;
– Gunning eigenaar;

Voor meer informatie over deze woning of een bezichtigingsafspraak inplannen, bel naar ons kantoor!
Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Waar komt de naam vandaan? Nadat de oorspronkelijke stad ommuurd was, werden daar direct omheen twee verdedigingsgrachten gegraven. Een daarvan werd na de stadsuitbreiding in de vijftiende eeuw gedempt. Oorspronkelijk Zuid-Singel geheten (rb. nr. 51 van 27 januari 1914). Tot in de negentiende eeuw werden zowel Zuid- als Westsingel Singel of Cingel genoemd.