Een unieke buitenkans voor starters met serieuze woonwensen! De woning ligt verscholen tussen het groen, in een parkachtige omgeving op de Amersfoortse Berg. Dichtbij centrum, station, sportvelden en uitvalswegen maakt het Bergkwartier tot een zeer gewilde omgeving waar deze heerlijke appartementen zeker op hun plek zijn.

De woonruimte is heerlijk licht en zonnig door een fantastische lichtinval. U kijkt aan de achterkant schitterend uit over het groen dat de verschillende complexen van elkaar scheidt. De indeling is praktisch en leuk indeelbaar. De woonkamer is doorgebroken naar een voormalige slaapkamer waardoor een separaat eetgedeelte is ontstaan. Hier bevindt zich ook een balkon op het zuiden. Via de naastgelegen gang bereikt u de twee slaapkamers, badkamer en toilet. Moderne nieuwe keuken voorzien van een balkon, op het noorden. Zolder etage gerealiseerd met een derde grote slaapkamer voorzien van twee dakramen. Tenslotte heeft u nog de beschikking over een derde, westelijk balkon aan een van de slaapkamers. Op de begane grond bevindt zich een ruime berging met eigen elektra voorziening.

Details:
– Woonoppervlak ca. 90 m2
– C.V. HR combiketel
– Balkons aan drie zijden
– Berging op de begane grond, met eigen elektra voorziening
– Parkachtige en bosrijke omgeving
– Gunstig gelegen ten opzichte van centrum, station, natuur en uitvalswegen

Een heerlijke plek in een omgeving van rust, ruimte en privacy. Het is een unieke locatie door de beperkte afstand tot het centrum, de goede bereikbaarheid via de dichtbij zijnde aansluiting naar de A28, het station om de hoek en de natuurlijke bosrijke omgeving.

ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar per 01 november 2022;
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd ((laminaatvloer);
– Huurperiode: in eerste instantie 24 maanden;
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Geen woningdelers, studenten of vrienden;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur;
– Gunning eigenaar.

Voor meer informatie over deze woning of een bezichtigingsafspraak inplannen, bel naar ons kantoor!
Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Waar komt de straatnaam vandaan?
………
Waar komt de naam vandaan?
Pieter Jelles Troelstra, 1860-1930, Nederlands politicus en Fries dichter; 1894 een van de oprichters van de Sociaal-democratische Arbeiderspartij (SDAP). Zijn oratorisch talent bezorgde hem veel prestige. Sinds 1897 lid van de Tweede Kamer. Verkondigde november 1918 de revolutie in Nederland, die echter uitbleef.