Wonen in het groen op de Amersfoortse Berg! Dit VIERKAMERAPPARTEMENT heeft aan twee zijden een vrij uitzicht. Bos aan de voorkant en een parkachtige situatie aan de achterkant. Het grote grasveld achter het gebouw wordt door de bewoners gebruikt om te recreëren. Dit appartement is gelegen op de 3e woonlaag en heeft via een klein luik toegang tot de grote zolder boven het appartement. Op de begane grond is een ruime berging aanwezig.

De woonkamer is op het zuiden gericht en staat garant voor een heerlijk en zonnig uitzicht. De vele ramen zorgen voor veel lichtinval. Hoewel het lijkt alsof je in het bos woont zijn de voorzieningen zoals het stadscentrum en het NS trein en busstation goed bereikbaar.

Indeling:
Begane grond:
Bellentableau en brievenbussen, centrale hal met trappenhuis en toegang tot de diverse bergingen en een deur naar het achter het gebouw gelegen grote veld.

Appartement 3e etage:
Entree met meterkast en toegang tot de diverse vertrekken, keuken met het balkon, zonnige woonkamer met veel glas en toegang tot de overige vertrekken; ruime aan de voorzijde van het appartement gelegen slaapkamer, eenvoudige badkamer met een douche en een wastafel, toiletruimte, tweede en derde slaapkamer aan de achterzijde van het gebouw gelegen. In één van de slaapkamers is in de inbouwkast een toegang gemaakt naar de nog niet bevloerde zolder. Ruime zolder te bereiken via vlizotrap in de gang. ( ca. 30 m2)

ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar per 03 oktober 2022;
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer);
– Huurperiode: maximaal 12 maanden;
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Geen woningdelers, studenten of vrienden;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur;
– Gunning eigenaar;

Voor meer informatie over deze woning of een bezichtigingsafspraak inplannen, bel naar ons kantoor!
Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Waar komt de straatnaam vandaan?
NB: Prins Willem Frederik Karel, 1797-1881, prins der Nederlanden, zoon van koning Willem I en Wilhelmina van Pruisen; vervulde 1814-1840 verschillende militaire functies; Hij huwde Louise Augusta van Pruisen, zuster van de latere keizer Willem I. De laan vindt zijn oorsprong in een zandpad dat leidde naar het exercitieterrein De Vlasakkers; tot in de zeventiende eeuw volgde de Utrechtseweg dit tracé.