Op een van de leukste plekken van Amersfoort komt dit prachtige appartement beschikbaar. Het appartement is gelegen aan de gezellige winkelstraat de Kamp. De kamp ligt middenin het winkelgebied van Amersfoort. De straat bestaat uit voornamelijk historische panden, daardoor erg geliefd op te wonen. De binnenstad met al haar gezellige winkels, terrassen en restaurants zijn op loopafstand. Het centraal station is op 5 minuten fietsafstand maar is ook goed lopend af te leggen en tevens bevinden zich bushaltes op loopafstand. Het pand heeft Neoclassicistische invloeden in kroonlijst en is de door de gemeente Amersfoort als “Beeldbepalend” beoordeeld.

Wij bieden een appartement aan in dit prachtige gebouw welke in het jaar 2021 volledig zijn gerenoveerd.

Indeling:
De woning van 45 m² bevindt zich aan de achterkant op het zuiden, waardoor u de gehele dag van de zon geniet. Het betreft een zeer moderne twee kamer woning met veel raampartijen, waardoor er voldoende daglicht is. De ruime slaapkamer grenst aan de woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van een inductieplaat, ingebouwde combi oven, aparte koel-vriescombinatie en vaatwasser. De badkamer heeft een geheel nieuwe inloopdouche met vrij hangend toilet en is fraai afgewerkt met marmer natuursteen. Het appartement is uiterst modern en heeft energielabel A. Kortom, hier kun je wat gaafs van maken! Nieuwsgierig geworden? Bel naar ons kantoor voor het inplannen van een bezichtiging!

ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar per 01 oktober 2022
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer);
– Huurperiode: in eerste instantie 24 maanden;
– Maandelijkse voorschot t.b.v. gas € 100,- water en elektra op eigen naam;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Geen woningdelers, studenten of vrienden;
– Waarborgsom ten hoogte van 2 maanden huur;
– Gunning eigenaar.

Voor meer informatie over deze woning welke via Govaert Verhuur en Beheer beschikbaar is, bel met ons kantoor op telefoonnummer +31(0)33 – 46 30 950 en wij staan u graag te woord! of neem een kijkje op onze website: https://www.govaert.nl/ onder het tabje “verhuur woningaanbod” waar al onze regulier woningen beschikbaar staan! Tevens kunt u zich gratis inschrijven voor de woningmail en bent u als eerste op de hoogte van nieuw aanbod voordat het op Funda en andere websites staat. U bent dan dus wel een stapje voor! Mocht u dan een woning voorbij zien komen waar u interesse in heeft, adviseren wij u altijd met ons kantoor te bellen om de mogelijkheden met elkaar te bespreken voordat wij een afspraak met u inplannen!

Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Waar komt de straatnaam vandaan?

NB: Kamp, de naam van straat en poorten heeft niet, zoals men wel hoort, de betekenis van ‘weg naar Kampen’; de eerste belangrijke stad op deze weg is immers Deventer; in 1388 komt het woord ‘coecamp’ voor [Rootselaar, 1878, I-425]; K komt van Lat. campus, dit betekent ‘omheind terrein’; uit de oude naam blijkt dat er vee gehouden werd; de straat is naar het aanliggende terrein genoemd. Waarschijnlijk is het een pre-stedelijk toponiem (Namen). De Kamperbinnenpoort heet dan ook in 1381 Viepoort. [H. Poots in DSA 21-11-1984].