Wonen in het historische centrum van Amersfoort? Dit volledig gerenoveerde appartement is over enkele weken klaar voor de verhuur!

Je loopt vanaf het appartement direct het bruisende centrum van Amersfoort in met al haar gezellige terrasjes, vele winkels en heerlijke restaurants. Snelwegen als de A28 en de A1 zijn op 5 minuten afstand, ook het centraal station van Amersfoort is gelegen op 5 minuten afstand. Ook de bushalte is slechts 1 minuut lopen. Kortom een geweldige locatie in deze unieke stad!

Indeling:
Entree, trap naar de eerste, via het dakterras toegang tot het appartement, tussenhal geeft toegang tot de ruime keuken. De keuken heeft voldoende lichtinval en geeft toegang tot het dakterras via de dubbele openslaande deuren. De keuken is voorzien van alle nodige inbouwapparatuur zoals een combi oven, vaatwasser, koel-vriescombinatie, inductie kookplaat en afzuigkap.

Via de tussendeur in de keuken kom je in de hal. De hal geeft toegang tot de badkamer en de CV ruimte. Het hele appartement is voorzien van vloerverwarming. De betegelde badkamer is modern en strak afgewerkt met inloopdouche, glazen douchescherm en vrij hangend toilet.

De slaapkamer is te bereiken via de hal en grenst aan de badkamer. Vanuit de slaapkamer door de schuifdeuren heen, kom je direct de woonkamer binnen.
De woonkamer is gelegen aan de voorkant van het pand, en grenst dus aan de gezellige winkelstraat, de Arnhemsestraat.

ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar per 01 oktober 2022;
– De woning wordt kaal opgeleverd (wanden/vloeren en overige stoffering voor eigen rekening)
– Huurperiode: onbepaalde tijd met een minimum van 12 maanden;
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Geen woningdelers, studenten of vrienden;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur;
– Gunning eigenaar.
 

Voor meer informatie over deze woning of een bezichtigingsafspraak inplannen, bel naar ons kantoor!

Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

 

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.