Wonen in het historische centrum van Amersfoort? Dit volledig gerenoveerde appartement is over enkele weken klaar voor de verhuur!

Je loopt vanaf het appartement direct het bruisende centrum van Amersfoort in met al haar gezellige terrasjes, vele winkels en heerlijke restaurants. Snelwegen als de A28 en de A1 zijn op 5 minuten afstand, ook het centraal station van Amersfoort is gelegen op 5 minuten afstand. Ook de bushalte is slechts 1 minuut lopen. Kortom een geweldige locatie in deze unieke stad!

Indeling:
Entree, trap naar de tweede verdieping, binnenkomst in de hal. De hal geeft toegang tot alle vertrekken. De slaapkamers bevinden zich aan de achterkant van het pand, hier geniet men van de rustige kant van het pand, ideaal! Het appartement is luxe afgewerkt en voorzien van een dubbel toilet en tevens vloerwarming door het gehele appartement. Door de dakramen komt er in elk vertrek genoeg lichtinval binnen. De betegelde badkamer is modern en strak afgewerkt met o.a. inloopdouche, glazen douchescherm en vrij hangend toilet.
De woonkamer is gelegen aan de voorkant van het pand, en grenst dus aan de gezellige winkelstraat de Arnhemsestraat. De keuken is voorzien van alle nodige inbouwapparatuur zoals een combi oven, vaatwasser, koel-vriescombinatie, inductie kookplaat en afzuigkap.

ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar per 01 oktober 2022;
– De woning wordt kaal opgeleverd (wanden/vloeren en overige stoffering eigen rekening)
– Huurperiode: onbepaalde tijd met een minimum van 12 maanden;
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Geen woningdelers, studenten of vrienden;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand;
– Gunning eigenaar;
 
Voor meer informatie over deze woning of een bezichtigingsafspraak inplannen, bel naar ons kantoor!
Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.