GEMEUBILEERDE WONING in de kindvriendelijke wijk Nieuwland is deze gezellige eengezinswoning uit 1997 gelegen met vrijstaande berging. De woning is aan de achterzijde 2,5 meter uitgebouwd en voorzien van een fraaie pui die zorgt voor veel lichtinval in de woonkamer. Tevens is de woning volledig geïsoleerd en voorzien van glasvezelnetwerk. De gezellige en vooral onderhoudsvriendelijke achtertuin ligt op het noorden. Diverse scholen, het winkelcentrum, sportvoorzieningen alsmede de uitvalswegen naar de A1/A28 bevinden zich in de directe nabijheid.

Indeling:

Begane grond:
Entree, hal met meterkast, garderobe nis, toilet en trapkast. De ruime, uitgebouwde en tuingerichte woonkamer met grote raampartijen zorgen voor veel daglicht in de woonkamer. De open keuken bevindt zich in het hart van de woning, en is voorzien van diverse moderne inbouwapparatuur. Aan de voorzijde van de woning is de eethoek gelegen. De gehele begane grond is afgewerkt met een lichte plavuizenvloer.

1e Verdieping:
Overloop met toegang tot 3 slaapkamers, waarvan 1 kamer niet zichtbaar is op de foto’s. De grote slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde en is gelegen over de gehele breedte van de woning. De eenvoudige maar nette badkamer beschikt over een douchehoek, 2e toilet en vaste wastafel. In een aparte ruimte naast de badkamer bevindt zich de Cv-ketel en wasmachineaansluiting. In de hal bevindt zich de vlizotrap naar de vliering. De gehele verdieping is voorzien van een laminaatvloer.

ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar per 03 oktober 2022;
– De woning wordt GEMEUBILEERD opgeleverd;
– Huurperiode: maximaal 24 maanden;
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Geen woningdelers, studenten of vrienden;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur;
– Gunning eigenaar.

Voor meer informatie over deze woning of een bezichtigingsafspraak inplannen, bel naar ons kantoor!
Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Waar komt de straatnaam vandaan? 
Parnaskruid; ook wel parnassia, plant uit de Vlinderbloemenfamilie. Er zijn ca. 75 soorten, die voorkomen van de Canarische Eilanden tot in Midden-Azië, vooral veel in het Middellandse-Zeegebied. In Nederland komen twee soorten voor.