Op een prachtige locatie in het hart van de historische binnenstad van Amersfoort komen in dit statige monumentale grachtenpand, gelegen op de hoek van de Langegracht met de Zwanenhalssteeg, 6 energiezuinige en volledige gerenoveerde appartementen.

Bouwkundig is het straks tiptop in orde, evenals alle voorzieningen. De woonsfeer die hier geboden wordt is werkelijk waar uniek. Kortom: charmant, luxe en knus wonen in een eeuwenoud pand in één van de meest bijzondere straten van de stad Amersfoort waar de sfeer direct tastbaar is zodra u de straat in loopt. Dit deel van de stad is het historische centrum van Amersfoort. Natuurlijk op loopafstand van alle belangrijke voorzieningen zoals: het station, het stadscentrum met goede winkel & horecavoorzieningen, (muziek)scholen, musea en culturele wandelroutes. Even een hapje eten aan de Krommestraat, op zaterdag bloemen of vers brood halen op de markt, het kan allemaal. Stel je voor: in nog geen 2 minuten haal je een heerlijk kopje koffie bij Coffee Corazon of loop je naar een van de restaurants om de hoek!

Alle appartementen worden voorzien van een nieuwe moderne luxe keuken, moderne fraaie badkamer en met complete vloer- en wandafwerking.
Tevens bevindt zich er een individuele berging of gezamenlijke berging op het maaiveld.

Langegracht 11 B:
Het appartement bevindt zicht op de begane grond en is voorzien riante tuin en berging.
Via de statige gezamenlijke entree voel je gelijk de monumentale sfeer, hoge plafonds en een fraaie oude trap, nieuwe meterkast met glasvezel en alle voorzieningen op eigen naam gemuteerd.
Via de ruime gezamenlijke hal komt u bij het appartement links gelegen van het pand.

Entree voordeur met hal, rechts riante slaapkamer gelegen aan de voorzijde van het pand voorzien van vloer, en strakke witte wanden, volledig geïsoleerd met vloerverwarming.
Riante badkamer voorzien van inloopdouche, en fraai wastafelmeubel, separaat toilet met fonteintje.
Midden in het pand gelegen via een verhoging moderne luxe open keuken voorzien van vaatwasmachine, Smeg fornuis oven combinatie. (hoogglans wit).
Tuingerichte woonkamer met veel licht en openslaande deuren.

Eventueel te huur met parkeerplaats tussen de € 50,– en € 125,– per maand exclusief BTW.

Algemeen:
– Beschikbaar per 01 december 2022;
– Het appartement is deels gestoffeerd (vloer);
– Woonoppervlakte ca 79 m2;
– Internet en TV middels eigen aansluiting uitsluitend glasvezel;
– Energievoorziening op eigen naam;
– Voorbehoud gunning eigenaar;
– Waarborgsom 1 maand huur;
– Servicekosten € 25,– per maand tbv ramen wassen, algemeen tuinonderhoud, verlichting en schoonmaak hal;
– Huurperiode: minimaal 12 maanden en in eerste instantie voor maximaal 24 maanden. (daarna in overleg)
– Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website www.govaert.nl. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!

Waar komt deze naam vandaan?
Langegracht: De naam komt in 1465 voor het eerst in de bronnen voor. Het betreft het kortste gedeelte van de gracht die de oudste bebouwing hier afsloot. Het overkluisde deel heette in de middeleeuwen De Plaets, later, naar de markt die er werd gehouden, de Vismarkt. keur aan Cultuur en goede uitgaansmogelijkheden