In een aantrekkelijk nieuwbouw appartementencomplex vindt je dit driekamerappartement met een eigen parkeerplaats. Het appartement beschikt over twee slaapkamers, een prachtige woonkamer met open keuken en een overdekte loggia en een eigen terras aan de voorzijde van het appartement waar je heerlijk kunt genieten van de buitenlucht.

Het complex beschikt over een afgesloten entree. De centrale hal van het appartement is voorzien van een mooie lichtgrijze laminaatvloer en geeft toegang tot alle ruimtes. Twee ruime slaapkamers links en rechts, gevolgd door de berging met aansluiting voor uw wasmachine, de toiletruimte en de badkamer met een praktische inloopdouche met thermostaatkraan, een wastafel met meubel en spiegel. De combinatie tussen witte en grijze tegels maken badkamer helemaal af.

Aan het einde van de gang bevindt zich de woonkamer met open keuken. De keuken is modern en is voorzien van verschillende apparatuur die het koken vergemakkelijken. Je kunt daarbij denken aan onder andere een combi-oven, vaatwasser, fornuis en afzuigkap. De loggia bereik je via de schuifpui en zorgt ervoor dat er geen kostbare ruimte verloren gaat door een openslaande deur. Erg praktisch dus. Hier kun je na een lange dag heerlijk genieten van de buitenlucht. Omdat het appartement aan een rustige straat ligt, komt u hier echt helemaal tot rust. Mocht het een paar spetters regenen? Geen probleem, u zit immers overdekt.

Op de begane grond beschik je over een gezamenlijke fietsenberging en een eigen parkeerplaats. Zo hoef je nooit te zoeken naar een plekje voor de auto. In de omgeving vindt je verschillende voorzieningen zoals winkels, aansluitingen op snelweg en openbaar vervoer en Theater Icoon Vathorst. Wil je even lekker ontspannen? De wijk Vathorst leent zich prima voor een wandeling langs alle verschillende bouwstijlen en grachten. Zodra je de wijk uitloopt wandel je zo langs de akkers in de richting van Bunschoten Spakenburg.

Let op oudere foto’s er is een ander interieur.

ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar per 02 januari 2023;
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer en raambekleding);
– Huurperiode: maximaal 24 maanden;
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Geen woningdelers, studenten of vrienden;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur;
– Gunning eigenaar.

Voorrangsregeling bestaande huurders van Govaert.
……….
Waar mogelijk geven wij bestaande huurders van Govaert voorrang bij de huur van deze woning. Dit te allen tijde in overleg met onze opdrachtgever. Door deze voorrangsregeling bevordert Govaert de doorstroom in de huidige woningmarkt.

Voor meer informatie over deze woning of een bezichtigingsafspraak inplannen, neem contact op met ons kantoor!
Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Waar komt de straatnaam vandaan?
……….
Herkingen is een kustplaats, die ligt in de gemeente Dirksland, op Goeree-Overflakkee.