Wil je eigentijds wonen op een unieke locatie in de historische binnenstad?

Op een toplocatie in het centrum van Amersfoort gelegen prachtig 3-kamer appartement. Verscholen in een rustig straatje achter het stadsleven treft u deze prachtige voorgevel. Een bijzondere woning op fantastische plek!

Op de plek waar nu de Evangelisch-Lutherse kerk aan de Langestraat te vinden is, stond vroeger de kapel van het Heilige Geestgasthuis. Niet geheel verrassend liep het straatje Achter de Heilige Geest achter deze kapel langs. In tegenstelling tot de straat zelf is het gebouw waarin nummer 3, 5 en 7 gevestigd zijn nog maar jong. Het bouwjaar van het gebouw is 2005.

De indeling is als volgt:
Gezamenlijke entree, trap naar de tweede verdieping.

Appartement:
Hal met toiletruimte, berging met wasmachineaansluiting en CV-ketel. Ruime en sfeervolle woonkamer aan de voorzijde. De grote raampartijen met Franse balkons zorgen ervoor dat u geniet van veel lichtinval en u het buitengevoel naar binnen haalt. Vanuit de woonkamer loopt u door naar achteren waar zich de ruime eethoek met woonkeuken bevind. Moderne keuken voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur. Uitgebreid koken moet hier vast en zeker geen probleem zijn.

Aan de achterzijde 2 slaapkamers van respectievelijk 19,8 en 10.6 m2. Vanuit de grootste kamer is het balkon toegankelijk waar u een schitterend uitzicht heeft. Badkamer met douche en wastafel.

Een eigen berging voor uw fiets en of spullen is ook aanwezig.

ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar per 01 december 2022;
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer);
– Huurperiode: maximaal 24 maanden;
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Geen woningdelers, studenten of vrienden;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur;
– Gunning eigenaar.

Voorrangsregeling bestaande huurders van Govaert.
Waar mogelijk geven wij bestaande huurders van Govaert voorrang bij de huur van deze woning. Dit te allen tijde in overleg met onze opdrachtgever. Door deze voorrangsregeling bevordert Govaert de doorstroom in de huidige woningmarkt.

Voor meer informatie over deze woning of een bezichtigingsafspraak inplannen, neem contact op met ons kantoor!
Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Waar komt de straatnaam vandaan?
Gelegen achter de evangelisch-lutherse kerk aan de Langestraat, die staat op de plek van de kapel van het H.Geestgasthuis. Het straatje achter de kerk bestond al in de vijftiende eeuw en herinnert aan dit gasthuis, waarvan de oudste vestiging een geheel vormde met de kapel. In het gasthuis werden reizigers opgevangen. Naar de lutherse kerk ook wel Achter de Lutherse Kerk genoemd.