Op een fantastische locatie in Amersfoort Zuid ligt dit luxe appartement. Op loopafstand van het centrum en aan de Leusderweg vindt u diverse delicatessezaken, maar ook ambachtelijke slager(s), groenteboeren, Albert Heijn en de Jumbo, de Natuurwinkel en nog veel meer om van een heerlijke maaltijd te kunnen genieten. Ook de historische Amersfoortse binnenstad en het bos van Nimmendor zijn lopend makkelijk te bereiken. Mountainbikers en hardlopers kunnen hun hart ophalen in Landgoed Den Treek.

Het appartement heeft twee woonlagen en een heerlijk zonnig dakterras van ca. 15 m2

Eerste woonlaag:
Ruime hal bij binnenkomst voorzien van toilet met wastafel, schuifdeur naar de lichte open keuken voorzien van inbouwapparatuur en eetgedeelte van ca. 12 m2. De living gelegen aan de voorzijde van het pand, waar altijd wat te zien is op straat, ca. 16m2.

Tweede woonlaag:
Beschikt in het midden van de verdieping gelegen badkamer van ca. 4 m2 voorzien van wastafel, WMA, tweede toilet en heerlijke inloopdouche. Riante slaapkamer van ca11m2 met dus voldoende ruimte voor het plaatsen van een kledingkast en tweepersoonsbed. Tevens is er een tweede werkkamer of slaapkamer gerealiseerd van ca. 9 m2, ideaal voor de thuiswerkers!

Gehele is voorzien van PVC vloer in combinatie met vloerverwarming.

Foto’s zijn van soort gelijk.

ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar per 15 december 2022;
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer);
– Huurperiode: in eerste instantie 24 maanden;
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Geen woningdelers, studenten of vrienden;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur;
– Gunning eigenaar.

Voorrangsregeling bestaande huurders van Govaert.
……….
Waar mogelijk geven wij bestaande huurders van Govaert voorrang bij de huur van deze woning. Dit te allen tijde in overleg met onze opdrachtgever. Door deze voorrangsregeling bevordert Govaert de doorstroom in de huidige woningmarkt.

Voor meer informatie over deze woning of een bezichtigingsafspraak inplannen, neem contact op met ons kantoor!
Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Waar komt de straatnaam vandaan?
……….
Leusderweg loopt van Prinses Julianaplein naar Leusden (Leusderhei); via de Doornseweg naar Doorn; uiteindelijk naar Arnhem. Loopt wat hoger (t.o.v NAP) dan de Arnhemseweg. Wordt in 1388 als ‘Loesderwech’ genoemd.straatnaam vandaan?