Op een perfecte locatie nabij het stadscentrum en tegenover Park Randenbroek gelegen 3 – kamer hoekappartement met inpandige berging. Het hoekappartement onderscheidt zich door de extra slaapkamer. De netto gebruiks-oppervlakte bedraagt 90m2.

De woning maakt onderdeel uit van het appartementencomplex “Andreas Staete”. Naast het woongenot kunt u vrijblijvend / naar eigen behoefte gebruik maken van voorzieningen van zorgcentrum “Nijenstede”. Binnen het complex zijn tevens een restaurant, dagwinkel, kapsalon, fysiotherapeut, huisarts en een kerkzaal aanwezig. De locatie en de woon-zorgcombinatie maken het geheel perfect geschikt voor senioren.

Indeling:
Centrale entree met intercom, beveiligde trapopgang en lift naar de 3e etage. Hier treft u de entree naar de woning.
Ruime hal met toegang tot apart 2e toilet, 2e slaapkamer en inpandige berging. Toegang naar een ruime woonkamer gelegen op het zuidwesten met uitzicht op het Park Randenbroek, op het centrum en de OLV-toren van Amersfoort.
Vanwege een extra raam in de zijgevel is er veel daglichttoetreding in de woonkamer en keuken

De open keuken is voorzien van complete apparatuur zoals een inductieplaat en afzuigkap, heteluchtoven, koel-.vriescombinatie en een vaatwasmachine. Het aan de woonkamer grenzende balkon is 7m2 groot, kijkt prachtig uit over het park en heeft een ligging op het zuidwesten. Hier kunt u heerlijk genieten van het uitzicht en de zon.

De hoofdslaapkamer is eveneens ruim (16m²) met uitzicht over Park Randenbroek en beschikt over binnendoor naar de badkamer. Deze is betegeld tot het plafond en uitgevoerd met douche, toilet en badkamermeubel met wastafel.

De 2e slaapkamer is ideaal als werkkamer of gastenslaapkamer. De inpandige berging met CV-opstelling heeft een aansluiting voor wasmachine en -droger. Op de begane grond bevindt zich een gemeenschappelijke fietsenberging.

Bijzonderheden:
– Perfecte centrale ligging nabij winkels zoals Albert Heijn, Keurslager en groenteboer
– Prachtig uitzicht en ideale zonligging ;
– Voldoende parkeergelegenheid;
– Minimumleeftijd 55 jaar vereist.

ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar per 01 december 2022;
– De woning wordt kaal opgeleverd (vloer is hoe het is behoort niet tot de woning);
– Huurperiode: minimaal 12 maanden-onb.tijd;
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Geen woningdelers, studenten of vrienden;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur;
– Gunning eigenaar.

Voorrangsregeling bestaande huurders van Govaert.

Waar mogelijk geven wij bestaande huurders van Govaert voorrang bij de huur van deze woning. Dit te allen tijde in overleg met onze opdrachtgever. Door deze voorrangsregeling bevordert Govaert de doorstroom in de huidige woningmarkt.

Voor meer informatie over deze woning of een bezichtigingsafspraak inplannen, neem contact op met ons kantoor!
Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Waar komt de straatnaam vandaan?
Deze nieuw aangelegde weg werd genoemd naar het huis en landgoed Randenbroek. Al in 1249 wordt een Everard van Randenbroek genoemd. Onder de latere bezitters is de beroemde architect en schilder Jacob van Campen, 1595-1657. De weg volgt gedeeltelijk, tot ongeveer de Chopinstraat, het tracé van de Moordenaarssteeg (vermeld vanaf 1754). De naam komt al eerder voor, omdat de Heiligenbergerweg oorspronkelijk (gedeeltelijk) ook als Randenbroekerweg werd aangeduid.