Op een rustige locatie nabij de binnenstad en het Eemplein bieden wij dit leuke twee kamer hoekappartement aan. De woning ligt op loopafstand van het NS station, het centrum, supermarkt en het nieuwe Eemplein. Daarnaast zijn alle overige voorzieningen zoals sportvoorzieningen, bos Bikhoven en uitvalswegen binnen enkele minuten te bereiken. De straat is een doodlopende straat waardoor er geen doorgaand verkeerd rijdt. Entree in de centrale hal met bellentableau met brievenbussen, trappenhuis en liftinstallatie. De eigen entree is gelegen op de derde verdieping. Buiten het gebouw bevindt zich de gemeenschappelijke fietsenberging.
Indeling appartement:

Entree met de meterkast en praktische bergkast met de opstelling van de C.V.-combiketel, mechanische ventilatie unit en de wasmachine-/drogeraansluiting. De V-vormige woonkamer/eetkamer is gelegen aan de voorzijde van het complex en voorzien van een Frans balkon met een harmonica pui en vrij uitzicht. Vanwege de zuidwestelijke ligging kunt u optimaal van de zon genieten. De open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur: afzuigkap, combimagnetron, vaatwasser, koel/vriescombinatie en een gaskookplaat. Aan de achterzijde van het appartement treft u de slaapkamer van ca. 8,5 m2. Via de slaapkamer bereikt oude badkamer met douche, wastafel, toilet en radiator. De badkamer is af te sluiten met een schuifdeur.

Let op, oudere foto’s er is een ander interieur.

ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar per 01 december 2022;
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer);
– Beschikbaar voor een éénpersoonshuishouden;
– Huurperiode: in eerste instantie 24 maanden;
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Geen woningdelers, studenten of vrienden;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur;
– Gunning eigenaar.

Voorrangsregeling bestaande huurders van Govaert.
……….
Waar mogelijk geven wij bestaande huurders van Govaert voorrang bij de huur van deze woning. Dit te allen tijde in overleg met onze opdrachtgever. Door deze voorrangsregeling bevordert Govaert de doorstroom in de huidige woningmarkt.

Voor meer informatie over deze woning of een bezichtigingsafspraak inplannen, neem contact op met ons kantoor!
Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Waar komt de straatnaam vandaan?
……….
Puntenburg, de naam van een in oorsprong achttiende-eeuws landhuis aan de Oude Soesterweg, nu Gerrit van Stellingwerfstraat, waar de Amersfoortse dichter Pieter Pijpers, 1748-1805, woonde. Het gedeelte voorbij de tegenwoordige Noordewierweg heette tot in 1959 Isseltseweg en sloot voor de aanleg van de Amsterdamseweg aan op de tegenwoordige Isseltseweg.