In het Hogekwartier, de centraal gelegen nieuwe stadswijk van Amersfoort bieden wij dit mooie driekamerappartement aan in het complex De Rondine. De Rondine ligt nabij het zwembad Amarena en op circa 10 minuten lopen van de historische binnenstad met haar terrassen, restaurants en het theater. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht op het Euterpeplein of Neptunusplein. Met de auto bent u snel de stad uit richting de A28.

Op de 7e verdieping met berging en garage onder het complex. De Rondine is één van de fraaie woontorens in het moderne Hogekwartier. Vanaf het balkon op het zuiden heeft u straks een fantastisch uitzicht over het valleikanaal richting de binnenstad. Het appartement telt 3 kamers (twee slaapkamers), heeft een woonoppervlak van ca. 82 m² en een riant balkon van 9 m². De keuken en het sanitair zijn luxe en met smaak uitgezocht. Er is gekozen voor een lichte PVC-vloer in alle ruimtes. Daarnaast is het appartement voorzien van comfortabele vloerverwarming en -koeling, uitstekend geïsoleerd en wordt het middels een gebalanceerd ventilatiesysteem geventileerd.

Indeling is als volgt:
Hal met toegang tot de verschillende vertrekken

7e verdieping:
Entree met ruime toegang tot alle ruimtes. De woonkamer met open luxe keuken voorzien van alle nodige apparatuur waaronder een inductie kookplaat, afzuigkap, koel- vriescombinatie, combi-oven met magnetronfunctie en een vaatwasser. Ruim balkon gelegen op het zuiden (ca. 9.7 m²). Het ruime appartement beschikt verder over twee slaapkamers (15 m² en 8 m²). De luxe badkamer heeft een ruime instapdouche, dubbele wastafel en een wandcloset. Separate zeer ruime toiletruimte met wandcloset. Dan is er nog een ruime berging in het appartement voor wasmachine, droger, opslag en verwarmingsinstallatie.

Parkeren, berging en tuin:
Onder het complex bevindt zich de parkeergarage in een afgesloten ruimte. Hier beschikt het appartement over een eigen parkeerplaats. Op de begane grond is de eigen berging gesitueerd welke is voorzien van elektra. Handig voor bijvoorbeeld een e-bike.

ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar per 23 februari 2023;
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (PVC vloer);
– Huurperiode: maximaal 24 maanden bepaalde tijd;
– Eigen parkeerplaats (verplichte afname) € 50,- per maand;
– Levering van duurzame warmte en verkoeling op eigen naam via leverancier Eteck;
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Geen woningdelers, studenten of vrienden;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur incl. parkeren;
– Gunning eigenaar.

Voorrangsregeling bestaande huurders van Govaert.
Waar mogelijk geven wij bestaande huurders van Govaert voorrang bij de huur van deze woning. Dit te allen tijde in overleg met onze opdrachtgever. Door deze voorrangsregeling bevordert Govaert de doorstroom in de huidige woningmarkt.

Voor meer informatie over deze woning of een bezichtigingsafspraak inplannen, neem contact op met ons kantoor!
Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Waar komt de straatnaam vandaan?
Van de bosuil zijn er ongeveer 5000 broedparen in Nederland. Ze zijn 37 tot 43 cm groot en hebben een spanwijdte van 80 tot 95 cm. Er is een lichte toename van het aantal.