Omschrijving
Grandioos wonen in het groen!
Op een prachtige locatie in een bosrijke omgeving treft u dit nieuwbouwproject “Quintet” aan en is gelegen aan de historische Amersfoortsestraat. De oude rijksweg van Amersfoort naar Utrecht, ook wel de “Wegh der Weegen” genoemd en op korte afstand van de bossen en de Soesterduinen. Aan beide zijden van de weg zijn uitgestrekte bossen die bekend zijn om de uitgebreide wandel- en fietsmogelijkheden. Zowel de dorpskern van Soesterberg als de gezellige en historische binnenstad van Amersfoort is op fietsafstand goed te bereiken. Maar ook de uitvalswegen A1 en A28 zijn nabij gelegen.

Maar deze locatie biedt nog veel mee! In de buurt vindt je Thermen Soesterberg, Vliegbasis Soesterberg, Dierenpark Amersfoort en verschillende sportclubs. Het is eigenlijk teveel om op te noemen. Hier kan je maximaal profiteren van alle mogelijkheden die voor handen hebt en daarna weer heerlijk thuiskomen in je nieuwe appartement van Quintet.

“Quintet”
Op een plek waar tot voor kort verschillende bedrijven waren gehuisvest, is ruimte gekomen om grandioos te wonen. Met de transformatie van vier van de vijf kleinschalige kantoorvilla’s, zijn grandioze appartementen ontstaan, verschillen qua formaat en indeling. Per gebouw worden 5 tot maximaal 8 appartementen gerealiseerd.

Indeling gebouw Eik
De appartementen op de tweede etage zijn compleet en ruim opgepakt met een gebruiksoppervlakte tussen de ca. 109 en 112 m2. Een ruime woonkamer met moderne keuken voorzien van diverse inbouw apparatuur. Op het heerlijke loggia kan je op mooie dagen heerlijk genieten van de groene omgeving. De pui van het balkon kan je de gehele woning komt een mooi laminaat/PVC vloer. Daarnaast biedt dit appartement ruimte voor drie slaapkamers, waarvan er t twee uiteraard ook een ander functie kan hebben. Ideaal als je thuis wilt kunnen werken of een hobby hebt. Het appartement is naast een separaat toilet, afgemaakt door een complete badkamer met douche en wastafel. Het energiesysteem in het appartement zorgt voor de duurzame verwarming door middel van een elektra CV.

Indeling appartement 124 A21 betreft type B7
4 kamer appartement met balkon gelegen op de 2e verdieping.

ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar per 15 januari 2023 o.v.v. werkzaamheden;
– De woning wordt uitsluitend met gestoffeerd opgeleverd (vloer);
– Huurperiode: 12 maanden onbepaalde tijd;
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Geen woningdelers, studenten of vrienden;
– Waarborgsom ten hoogte van één maand huur;
– Gunning eigenaar.

De woningen zijn voor als nog niet te betreden i.v.m. bouwwerkzaamheden & veiligheid! Bij interesse kunt u dit kenbaar maken door contact op te nemen met ons kantoor! Wij zullen de mogelijkheden op dat moment verder met u doornemen zodat wij daarna kunnen bepalen of wij u kunnen uitnodigen bij ons op kantoor om meer informatie met u door te nemen.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Waar komt de straatnaam vandaan?
De weg die vanuit Hoevelaken voert naar Amersfoort. Deze weg ging over van Hoevelaken naar Amersfoort als gevolg van een grenswijziging in 1998. Oorspronkelijk maakte de straat deel uit van de Hogeweg, maar het deel van die weg ten noordoosten van de spoorlijn Amersfoort-Apeldoorn ging op 1 januari 1960 als gevolg van een grenswijziging tussen de provincies Utrecht en Gelderland over naar de gemeente Hoevelaken en kreeg de naam Amersfoortsestraat.