Altijd al in de binnenstad willen wonen in een van de leukste straatjes van Amersfoort? Kom dan kijken in deze sfeervolle bovenwoning!

Wat is er heerlijker dan de deur uit te stappen en je meteen te bevinden tussen de karakteristieke oude panden, de mooie pleinen met de uitnodigende terrassen, de gezellige straatjes met winkels en de leukste restaurantjes in de straat? Ideaal voor mensen die op zoek zijn naar sfeer, gezelligheid en rust in een stedelijke omgeving met veel voorzieningen en goede verbindingen.

Dit 3-kamer appartement, op de tweede verdieping van een prachtig rijksmonument, is gelegen aan de Bloemendalstraat. De gezelligheid om de hoek, maar rustig genoeg om te wonen.

Het ruime appartement heeft een vloeroppervlak van 85 m² en is in 2013 volledig gerenoveerd. Via de gezamenlijke opgang kom je binnen in de woning. Aan de voorzijde van de woning vind je de ruime woonkamer en open keuken. De open keuken is voorzien van modern keuken apparatuur (één grote gaspit, twee keramische Pitten, Teppanyaki bakplaat, wijn klimaatkast etc.). De mooie afgewerkte badkamer is voorzien van een comfortabele inloop douche en toilet. De slaapkamer is ruim met 23 m² en is gelegen aan de rustige achterzijde van het pand. Een opslagruimte is beschikbaar voor fietsen en spullen en is gedeeld met één andere bewoners van het pand. Via de trap in is de tweede slaapkamer van circa 14,5 m² met inbouwkasten te vinden.

ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar per 15 december 2022 / 01 januari 2023;
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer);
– Huurperiode: in eerste instantie 24 maanden;
– Maandelijkse voorschot € 190,- t.b.v. gas, water en elektra;
– Maandelijks voorschot tv/internet: € 30,-;
– Parkeren middels parkeervergunning;
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Geen woningdelers, studenten of vrienden;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur incl voorschotten;
– Gunning eigenaar.

Voorrangsregeling bestaande huurders van Govaert.
Waar mogelijk geven wij bestaande huurders van Govaert voorrang bij de huur van deze woning. Dit te allen tijde in overleg met onze opdrachtgever. Door deze voorrangsregeling bevordert Govaert de doorstroom in de huidige woningmarkt.

Voor meer informatie over deze woning of een bezichtigingsafspraak inplannen, neem contact op met ons kantoor!
Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Waar komt de straatnaam vandaan?
Genoemd naar het gerecht Bloemenda(e)l (vergelijkbaar met een tegenwoordige gemeente); zie Bloemendalse Binnenpoort.