Dit ruime drie kamer appartement met uitzicht op de toren van ca. 87m2 is een heerlijke plek om te wonen en te leven met alle uitgaansgelegenheden, restaurants, winkels en theaters in de directe nabijheid. De entree: Lopend langs de schitterende gracht naar de entree, voelt u hier de sfeer en warmte van het gezellige en historische centrum. Via het keurige trappenhuis (er is ook een lift) komt u op de galerij, vervolgens via het dakterras bij de entree van de woning.

Het appartement:
De ruime hal leidt u naar de woonkamer en bij binnenkomst zult u aangenaam verrast zijn door de zee van de ruimte met uniek en rustgevend uitzicht op de Lieve Vrouwen toren. De grote ramen geven u een goede daglichttoetreding, maar hoe dichter u bij de ramen in de buurt komt, hoe fraaier het uitzicht wordt en ook aan de achterzijde waar u op de Langegracht uitkijkt! Een zeer bijzondere plek in dit appartementencomplex is toch wel het privé dakterras en een gezamenlijke dakterras. Een zonovergoten terras met de trots van Amersfoort in het zicht.

ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar per 01 februari 2022;
– De woning wordt met uitsluitend vloer opgeleverd;
– Huurperiode: Bepaalde tijd 24 maanden;
– Eigen parkeerplaats eventueel te huur op de Zonnehof tegen meerprijs per maand (zie website);
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Geen woningdelers, studenten of vrienden;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur;
– Gunning eigenaar.

Voorrangsregeling bestaande huurders van Govaert.
Waar mogelijk geven wij bestaande huurders van Govaert voorrang bij de huur van deze woning. Dit te allen tijde in overleg met onze opdrachtgever. Door deze voorrangsregeling bevordert Govaert de doorstroom in de huidige woningmarkt.

Voor meer informatie over deze woning of een bezichtigingsafspraak inplannen, neem contact op met ons kantoor!
Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Waar komt de straatnaam vandaan?
De naam komt in 1465 voor het eerst in de bronnen voor. Het betreft het kortste gedeelte van de gracht die de oudste bebouwing hier afsloot. Het overkluisde deel heette in de middeleeuwen De Plaets, later, naar de markt die er werd gehouden, de Vismarkt. keur aan Cultuur en goede uitgaansmogelijkheden