Dit appartement met een gebruiksoppervlakte van 75 m² bevindt zich op de 2e verdieping van een kleinschalig appartementencomplex met vrij uitzicht over vijverpartij. Ideaal gelegen op loopafstand van het Centraal Station, stadscentrum, winkels en het Eemplein. Liftinstallatie, eigen parkeerplaats op achter terrein en berging in de onderbouw maken dit appartement tot een complete woning. Nieuwsgierig? Kijken mag!

Begane grond:
Afgesloten portiek, centrale hal met lifttoegang en trappenhuis.

2e verdieping:
Entree, hal, toiletruimte. Ruime bergkast met stookopstelling en wasmachineaansluiting. Lichte, ruime woonkamer met vrij uitzicht over vijver en groenpartij. Toegang tot de loggia aan de voorzijde van het appartement (tevens als 3e kamer te gebruiken). Halfopen keuken met diverse inbouwapparatuur zoals vaatwasser (2016), koelkast, vrieskast, 4-pits gaskookplaat, combimagnetron en afzuigkap. Ruime slaapkamer van 14 m². Badkamer met ligbad-/douchecombinatie en wastafel.

ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar per 01 februari 2023;
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer);
– Huurperiode: in eerste instantie 24 maanden;
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Geen woningdelers, studenten of vrienden;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur;
– Gunning eigenaar.

Voorrangsregeling bestaande huurders van Govaert.
Waar mogelijk geven wij bestaande huurders van Govaert voorrang bij de huur van deze woning. Dit te allen tijde in overleg met onze opdrachtgever. Door deze voorrangsregeling bevordert Govaert de doorstroom in de huidige woningmarkt.

Voor meer informatie over deze woning of een bezichtigingsafspraak inplannen, neem contact op met ons kantoor!
Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Waar komt de straatnaam vandaan?
NB: Paulus Bor, ca. 1600-1669, was een Amersfoortse schilder. Na een verblijf in Italië kwam hij terug naar zijn geboortestad. Zijn schilderijen doen vreemd aan, door de ongebruikelijke composities, de wat primitieve techniek en de geheimzinnige onderwerpen. Werk van zijn hand bevindt zich o.m. in het Rijksmuseum te Amsterdam, het Centraal Museum in Utrecht en Museum Flehite in Amersfoort.