Gelegen op een top locatie op loopafstand van het historische centrum en het NS-station. Hier kunt u rustig wonen en tegelijkertijd genieten van de levendige stad. De winkels om de hoek (Leusderweg) en de goede ontsluiting naar de snelweg maken het woongenot compleet.

Royaal wonen in een sfeervol en licht begane grond appartement met voldoende ruimte. Loopt u even mee?

Entree:
U komt binnen bij de gezamenlijke entree met trappenhuis naar de eerste verdieping. De toegang naar het appartement (gelegen op de begane grond) zit direct rechts bij binnenkomst. De kamer aan de straatzijde van het pand is voorzien van een 4 seizoenen pui waardoor deze ruimte te gebruiken is als slaapkamer. Indien gewenst mits beschikbaar kunt u een parkeerplaats bij huren.

Via de ruime hal, welke de toegang biedt tot het toilet en de badkamer met tweede toilet, komt u in de keuken terecht. Het wordt een moderne en lichte halfopen keuken compleet met alle voorzieningen van vandaag de dag. Middels een niveau naar beneden komt u vervolgens in de ruime woonkamer terecht die uitzicht biedt over de tuin. De woonkamer is heerlijk licht door de grote raampartijen. Vanuit de woonkamer kunt u de kelder verdieping bereiken welke middels een koekoek voor voldoende daglichttoetreding en ventilatie zorgt. Deze kelderruimte kan eenvoudig als slaapkamer worden gebruikt. Heerlijk rustig en koel!

De badkamer heeft een douche, een wastafel, toilet en tevens kunt u hier de wasmachineaansluiting vinden. Het gehele appartement is voorzien van vloerverwarming. De tuin biedt uitzicht op de verschillende bergingen waarvoor er eentje beschikbaar is voor dit appartement.

ALGEMENE INFORMATIE:
– Woonoppervlak ca. 97 m²;
– Beschikbaar per direct;
– Het appartement wordt zonder stoffering aangeboden (vloer ter overname), wel met wandafwerking;
– Huurperiode: minimaal 12 maanden-onb.tijd;
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Geen woningdelers, studenten of vrienden;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur;
– Gunning eigenaar middels ontmoeting.

Goederen ter overname van huidige huurder:
– PVC vloer
– Rolgordijnen rondom
– Zonnescherm
Alles in overleg en goedkeuring huidige huurder.

Voorrangsregeling bestaande huurders van Govaert.
Waar mogelijk geven wij bestaande huurders van Govaert voorrang bij de huur van deze woning. Dit te allen tijde in overleg met onze opdrachtgever. Door deze voorrangsregeling bevordert Govaert de doorstroom in de huidige woningmarkt.

Voor meer informatie over deze woning of een bezichtigingsafspraak inplannen, neem contact op met ons kantoor!
Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Waar komt de straatnaam vandaan?
Deze weg voert langs de voet van de Amersfoortse berg. Na een verzoek van de bewoners werd de oorspronkelijke naam Watersteegje (al genoemd in 1698) in 1881 gewijzigd in Lange Bergstraat, dit omdat er destijds in Amersfoort al twee Waterstegen waren, in de Kruiskamp en bij de Hellestraat. De straat liep destijds vanaf het huidige Prinses Julianaplein naar de Stationsstraat. In 1914 werd de naam van de straat voor wat betreft het gedeelte tussen de Utrechtseweg en de Stationsstraat gewijzigd in Vlasakkerweg en voor wat betreft het gedeelte tussen Prinses Julianaplein en Utrechtseweg in Bergstraat.