TRENDY APPARTEMENT OP TOPLOCATIE!
Op een steenworp afstand van de historische binnenstad, het gezellige Eemplein met leuke winkels en terrassen, verschillende culturele voorzieningen en het NS-station bevindt zich dit luxe 2-kamerappartement. Het beschikt over een royale en aantrekkelijke living, open keuken en een ruime comfortabele en lichte slaapkamer. In de woonkamer en de slaapkamer zijn vides gemaakt hierdoor zijn extra slaapkamers gecreëerd. Het gebruiksoppervlakte is 61m2 door de vides is het woonoppervlakte maar liefst 87m2. Het appartement kenmerkt zich verder door zijn hoge plafonds (4.20m), grote ramen en veel daglichttoetreding. En door de bijzonder nette afwerking kun je er zo intrekken!

INDELING
Via de galerij kom je bij de entree van het appartement. De lichte woonkamer met pvc tegels van 1m x 1m met vloerverwarming en open keuken biedt je alle mogelijkheden voor een fantastische indeling. De open keuken is geplaatst in een rechte opstelling en voorzien van vaatwasser, oven, inductie kookplaat, afzuigkap en losstaande koel/vries combinatie. Naast de woonkamer bevindt zich een ruime slaapkamer van ca. 15m2. In de woonkamer en de slaapkamer zijn vides gemaakt hierdoor is er een extra kamer gecreëerd. Bij de vide boven de keuken is een tweede badkamer met douche en toilet aanwezig. De stahoogte van de vide is 1,88m. Middels een tussenhal, betreden we de badkamer, mooi betegeld en voorzien van een douche, hangend closet en wastafelmeubel.

In de gemeenschappelijke berging is genoeg ruimte voor je fiets. Parkeerplaats te huur in de garage tegen meerprijs.

ALGEMEEN
– Dicht bij het centrum en alle voorzieningen
– De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming
– Bouwjaar 2012
– Energielabel: A

ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar per 01 december 2022;
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer);
– Huurperiode: in eerste instantie 24 maanden;
– Maandelijkse voorschot warmte middels daadwerkelijk verbruik € 125,-;
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Geen woningdelers, studenten of vrienden;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur;
– Gunning eigenaar;

Voor meer informatie over deze woning of een bezichtigingsafspraak inplannen, bel naar ons kantoor!
Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Wat is de betekenis van de straatnaam? Deze laan voert naar de rivier de Eem. Deze rivier ontstaat door samenvloeiing van de Heiligenberger of Lunterse Beek en de Barneveldse Beek, mondt uit in het Eemmeer en zorgt voor de afwatering van de Gelderse Vallei.