Op loopafstand van de gezellige oude binnenstad, het Eemplein en tegenover het Centraal Station ligt dit moderne 2-kamerappartement. Naast de ultieme ligging ten opzichte van het openbaar vervoer (zowel bus als trein) zijn ook de uitvalswegen naar de diverse snelwegen prima bereikbaar. Een ideale woonlocatie!

Het appartement ligt op de 3e verdieping aan de rustige achterzijde met een fraai vrij uitzicht over de stad. Het appartement is goed onderhouden en in lichte, neutrale kleurstelling uitgevoerd. Er is een stenen vloer met vloerverwarming en een moderne keuken met inbouwapparatuur. Isolatie is optimaal, verwarming d.m.v. CV-combiketel.

Het appartement is zowel met de lift als via trapopgang bereikbaar. In de onderbouw is er een eigen berging en parkeerplaats. Achter het complex is een gezamenlijke buitenplaats met fietsenstalling en een royaal terras, waar u in alle rust van de zon kunt genieten.

Het Piet Mondriaanplein en omgeving vormen vanaf het Centraal Station gezien de entree naar een levendig gedeelte van Amersfoort. Op loopafstand vind je supermarkten, de gezellige oude binnenstad en het Eemplein met diverse voorzieningen zoals een bioscoop, bibliotheek en de AH XL. Naast dit levendige gedeelte is er ook veel groen in de directe omgeving. Er zijn diverse plantsoenen en Bos Birkhoven ligt op slechts 5 minuten fietsafstand.

Indeling:
Begane grond:
Aan de stationzijde is de centrale hoofdentree met brievenbussen. Achter de afgesloten entree bevindt zich de toegang naar de bergingen en de buitenplaats alsmede de trapopgang en lift naar de woonverdiepingen.

Woonverdieping:
Het appartement bevindt zich op de 3e verdieping, entree via brede corridor. De hal geeft toegang tot de slaapkamer, de meterkast, separaat toilet de inpandige berging, de woonkamer en de badkamer. Lichte woonkamer met vrij uitzicht. Moderne open keuken met alle apparatuur, te weten vaatwasmachine, koel/vriescombinatie, combi-oven en RVS gaskookplaat en afzuigkap. Inpandige berging met CV-opstelling en wasmachine-aansluiting. Ruime slaapkamer met laminaatvloer. Moderne badkamer in lichte kleurstelling met inloopdouche en wastafelmeubel.

ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar per direct;
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer);
– Huurperiode: in eerste instantie 24 maanden;
– Eigen parkeerplaats (verplichte afname) € 55,- per maand;
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Geen woningdelers, studenten of vrienden;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur incl. parkeren;
– Gunning eigenaar.

Voorrangsregeling bestaande huurders van Govaert.
Waar mogelijk geven wij bestaande huurders van Govaert voorrang bij de huur van deze woning. Dit te allen tijde in overleg met onze opdrachtgever. Door deze voorrangsregeling bevordert Govaert de doorstroom in de huidige woningmarkt.

Voor meer informatie over deze woning of een bezichtigingsafspraak inplannen, neem contact op met ons kantoor!
Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Waar komt de straatnaam vandaan?
” Piet Mondriaanplein ” was een Nederlandse kunstschilder en een van de grote pioniers van de abstracte schilderkunst. Hij werd op 7 maart 1872 geboren in Amersfoort en stierf in 1944 op 72 jarige leeftijd in New York. Zoals vele kunstenaars ontdekte Mondriaan al op relatief vroege leeftijd dat hij bijzonder veel schilders talent had. Hij woonde en werkte in verschillende steden in Nederland en wereldwijd in Parijs, London en New York.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend