Op loopafstand van het historische centrum van Amersfoort ligt dit volledig gerenoveerde, hoogwaardig geïsoleerde 3-kamer appartement. Dit moderne appartement is voorzien van alle gemakken. Denk hierbij aan vloerverwarming, een dubbel toilet, de keurige badkamer en een riant dakterras van circa 70 m2! En bovendien een fietsenberging van ca 4,5 m2 op de begane grond. Met het centraal station op loopafstand is de locatie uitstekend te noemen.

De indeling is als volgt:
Begane grond
Eigen entree met aan de linkerkant de meterkast. Achter in de tuin staat een berging.

1e verdieping:
Nadat u de trap op bent gegaan komt u in de hal van de 1e verdieping met aan de rechterhand het toilet. Vanuit de hal heeft u de toegang tot de woonkamer en het toilet. Via de woonkamer door naar de ruime keuken waar gebruik gemaakt kan worden van een inductiekookplaat, combi oven, koel-/vriescombinatie, afzuigkap en vaatwasser. Vanuit de keuken is het terras te bereiken.

2e verdieping:
De overloop geeft toegang tot de badkamer, twee slaapkamers en de technische ruimte. Deze overloop is zeer royaal en kan gebruikt worden als werkplek of logeerruimte. In deze technische ruimte hangen cv-ketel, ventilatie unit en tevens zijn hier de aansluitingen voor de wasmachine en wasdroger.

De huurder mag hier voor onbepaalde tijd wonen en kan de woning dan ook naar eigen wens inrichten. Er mag zelf een vloer gelegd worden en de wanden dienen nog geverfd te worden. Het is al wel gestuukt.

ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar per direct;
– De woning wordt kaal opgeleverd;
– Huurperiode: minimaal 12 maanden onbepaalde-tijd;
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend binnenshuis en .genieten de voorkeur;
– Geen woningdelers, studenten of vrienden;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur;
– Gunning eigenaar.

Voorrangsregeling bestaande huurders van Govaert.
……….
Waar mogelijk geven wij bestaande huurders van Govaert voorrang bij de huur van deze woning. Dit te allen tijde in overleg met onze opdrachtgever. Door deze voorrangsregeling bevordert Govaert de doorstroom in de huidige woningmarkt.

Voor meer informatie over deze woning of een bezichtigingsafspraak inplannen, neem contact op met ons kantoor!
Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.
van 23 februari 1942 nr. 49, werd de naam gewijzigd in Arnhemseplein; dit besluit werd 17 januari 1946 ingetrokken.