Midden in de binnenstad, op een fantastische plek bevindt zich dit in gerenoveerde (nov/dec 2022) appartement.

De woning is compleet nieuw en strak afgewerkt en is uniek en sfeervol te noemen. Wonen in de binnenstad van Amersfoort is iets bijzonders: Wonen in een stad die, door de vele historische kenmerken, de sfeer van de middeleeuwen uitademt, met daarnaast alle moderne voorzieningen die een bruisend stadscentrum te bieden heeft.
De gehele woning is voorzien van HR++ dubbelglas, wand- vloer- en plafondisolatie, een gas-CV installatie, laminaat vloer, gestucte strakke wanden, keuken en badkamer.

Nieuwsgierig geworden? Loopt u mee.

Indeling:
Algemene entree, trap naar de eerste etage, overloop, naar toilet, werkkamer, moderne badkamer met WMA een heerlijke inloopdouche en wastafel, prima slaapkamer tevens gelegen op de eerste etage en aan de Langestraat.
Trap naar de tweede etage, overloop met twee inbouwkasten toegang tot de lichte woonkamer en nieuwe moderne keuken voorzien van gasfornuis, afzuigkap, vaatwasmachine aansluiting, provisiekast en koelkast.

ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar per direct /i.o.;
– De woning wordt deels gestoffeerd opgeleverd (vloer);
– Huurperiode: maximaal in eerste instantie 24 maanden;
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Geen woningdelers, studenten of vrienden;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur;
– Gunning eigenaar.

Voorrangsregeling bestaande huurders van Govaert.
Waar mogelijk geven wij bestaande huurders van Govaert voorrang bij de huur van deze woning. Dit te allen tijde in overleg met onze opdrachtgever. Door deze voorrangsregeling bevordert Govaert de doorstroom in de huidige woningmarkt.

Voor meer informatie over deze woning of een bezichtigingsafspraak inplannen, neem contact op met ons kantoor!
Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Waar komt de straatnaam vandaan?
Zo genoemd als langste straat van de stad; in de bronnen vermeld vanaf 1342. Het gedeelte Krommestraat-Varkensmarkt heette in de middeleeuwen Breulstraat (zo vermeld vanaf 1361). De naam breul staat voor laag gelegen drassig land.