Hier wil je wonen! Op deze unieke en zeer idyllische locatie gelegen stadswoning stamt uit de achttiende eeuw. Boven het winkelpand bevinden zich twee luxe appartementen waarvan wij er één beschikbaar hebben. Nabij vele bijzondere en gezellige pleinen van de binnenstad van Amersfoort.

Op loopafstand vind je alle belangrijke voorzieningen; goede winkel en horeca voorzieningen, het station NS, (muziek)scholen, musea en culturele wandelroutes. Even een hapje eten aan de Krommestraat, op zaterdag bloemen en verse broodjes halen op de markt, het kan allemaal. Stel je voor: in nog geen 2 minuten haal je een heerlijk kopje koffie bij Coffee Corazon of loop je naar een van de restaurants om de hoek!

Dit fraaie 4-kamer appartement is per direct beschikbaar. Alle wanden zijn glad gestuukt en er ligt een nette massief eiken vloer. Gelegen in het prachtige historische centrum van Amersfoort met de winkels, de gezellige terrassen, restaurants en cafés als beste buur!

De indeling is als volgt:
Begane grond met centrale entree, trap en toegang tot twee appartementen.

Verdieping 1: Luxe woonkamer met uitzicht over de Langestraat. Keuken grenst aan de groenmarkt en beschikt over alle nodige inbouwapparatuur.

Verdieping 2: Via de trapopgang komt men op de tweede verdieping. De hal leidt naar de twee slaapkamers (circe. 27 m² en 9 m²) en naar de badkamer, welke volledig is betegeld en voorzien van een vrijhangend toilet, wasbak en nette douchecabine.

Kortom, een heerlijk centraal gelegen appartement om jaren mee uit de voeten te kunnen en daarom zeker een bezichtiging waard.

Het appartement is super netjes! Bel je verhuizer maar, je kunt er echt zo in!

ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar per 01 februari 2023;
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer);
– Huurperiode: tot maximaal 31 juli 2023;
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Geen woningdelers, studenten of vrienden;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur;
– Gunning eigenaar.

Voorrangsregeling bestaande huurders van Govaert.
Waar mogelijk geven wij bestaande huurders van Govaert voorrang bij de huur van deze woning. Dit te allen tijde in overleg met onze opdrachtgever. Door deze voorrangsregeling bevordert Govaert de doorstroom in de huidige woningmarkt.

Voor meer informatie over deze woning of een bezichtigingsafspraak inplannen, neem contact op met ons kantoor!
Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Waar komt de straatnaam vandaan?
Dit gebied maakte oorspronkelijk deel uit van het kerkhof rond de St. Joriskerk; sinds de zeventiende eeuw plaats waar de groente- en kruidenmarkt werd gehouden, vandaar de naam.
Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.