Op een zeer fraaie locatie in Hoogland West wordt deze twee onder één kap woning te huur aangeboden. De woning is zeer goed onderhouden woning kan zowel gemeubileerd als gestoffeerd worden opgeleverd en beschikt over een ruime woonkamer met open keuken en 2 slaapkamers. Op fietsafstand is het centrum van Hoogland bereikbaar waar zich de scholen en het winkelcentrum bevinden. Ook de gezellige binnenstad van Amersfoort is op korte afstand te bereiken. Dit geldt eveneens voor de uitvalswegen. Bushalte op 100 meter, met directe verbinding binnen 10 minuten naar Central Station Amersfoort.

Indeling:
Fraai aangelegde groene voortuin, entree, meterkast, trap naar de verdieping, woonkamer o.a. voorzien van laminaatvloer, meubilair en open moderne keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur. Via de bijkeuken komt u bij de achtertuin. Grenzend aan de woonkamer bevindt zicht de riante slaapkamer en badkamer voorzien van douche, wastafel en toilet. Via de hal en trap komt u op de ruime overloop en tweede ruime slaapkamer.

Zoekt u een overbrugging tot 2 jaar dan is uw kans!

ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar per 01 februari 2023;
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (gemeubileerd mogelijk);
– Huurperiode: bepaalde tijd 24 maanden;
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Geen woningdelers, studenten of vrienden;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur;
– Gunning eigenaar.

Voorrangsregeling bestaande huurders van Govaert.
Waar mogelijk geven wij bestaande huurders van Govaert voorrang bij de huur van deze woning. Dit te allen tijde in overleg met onze opdrachtgever. Door deze voorrangsregeling bevordert Govaert de doorstroom in de huidige woningmarkt.

Voor meer informatie over deze woning of een bezichtigingsafspraak inplannen, neem contact op met ons kantoor!
Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.