Met een wijds uitzicht over weilanden van Laak-Noord en een ligging aan het water, mogen we de locatie van dit comfortabele driekamer appartement wel heel bijzonder noemen. Dit riante turn-key appartement beschikt over 2 slaapkamers en is van alle gemakken voorzien. Zo is het volledig geïsoleerd A+++, ligt er een mooie visgraat pvc-vloer in alle ruimtes, zijn alle wanden strak wit afgewerkt én heb je een eigen parkeerplaats in de garage onder het gebouw.

De populaire buurt “de Laak” van Vathorst kenmerkt zich door de verschillende gevels en de vele waterpartijen, wat je het gevoel geeft van een karakteristieke grachtenstad in een moderne uitvoering.
Diverse voorzieningen zoals het winkelcentrum, NS-station Vathorst, diverse sportclubs en het openbaar vervoer zijn allemaal in de nabije omgeving te vinden.

Indeling:
Op de begane grond, naast de ingang van de garage, tref je de entree met brievenbussen en bellentableau van het complex.

1e verdieping:
Op de 1e verdieping bereik je via het portiek de entree en lift van het appartement. De hal geeft toegang tot het toilet en de rest van de woning. De woonkamer is ruim van formaat en verassend ingedeeld. De speelse indeling zorgt ervoor dat je deze kamer op meerdere manieren kunt inrichten. Het balkon ligt op het zuidwesten en betreed je door de sfeervolle, openslaande deuren. Hiervandaan heb je een prachtig wijds uitzicht over het water en de landerijen. De open keuken is in een moderne kleurstelling uitgevoerd en beschikt naast de vele kastruimte over diverse inbouwapparatuur zoals: vaatwasser, koelvriescombinatie, inductiekookplaat met afzuigkap en een comboven.

Beide slaapkamers zijn van een goed formaat en, net als de rest van het appartement, in stijl afgewerkt met een pvc-vloer en een gladde wandafwerking. De badkamer bevindt zich tegenover de slaapkamers. Hier heb je de beschikking over een ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel en een designradiator. Het toilet tref je separaat in de hal.

Onder het gebouw, in de garage, zijn de parkeerplekken en de bergingen te vinden. Bij dit appartement hoort 1 parkeerplek en 1 berging.

ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar per 01 februari 2023;
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer);
– Huurperiode: bepaalde tijd huurovereenkomst 24 maanden;
– Eigen parkeerplaats (verplichte afname) € 55,- en berging in de onderbouw;
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur;
– Gunning eigenaar.

Voorrangsregeling bestaande huurders van Govaert.
Waar mogelijk geven wij bestaande huurders van Govaert voorrang bij de huur van deze woning. Dit te allen tijde in overleg met onze opdrachtgever.

Voor meer informatie over deze woning of een bezichtigingsafspraak inplannen, neem contact op met ons kantoor!
Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.