Centraal in Hoogland mogen wij dit keurige 2 kamer appartement met balkon en berging aanbieden. Het appartement ligt op de bovenste verdieping waardoor u mooi uitzicht heeft en tevens lekker rustig zit. Alle voorzieningen zoals, winkels, supermarkt, openbaar vervoer en sport -en recreatiemogelijkheden liggen in de nabijheid. Wilt u nog meer, dan bent u binnen 15 minuten fietsen in het centrum van Amersfoort en op nog geen 10 minuten rijdt u al op de A1/A28.

Het appartement is gelegen in een complex met grote diversiteit aan bewoners: starters, alleenstaande, stellen en senioren. Iedereen voelt zich hier dus thuis. U dus vast ook. Nadat u gratis en op voldoende parkeerplaatsen uw auto heeft geparkeerd of uw fiets in de berging heeft gezet, bereikt u met de lift dit appartement op de 2e en bovenste verdieping.

Inpandig treft u o.a.: lichte en gezellige woonkamer met toegang naar het zonnige balkon met vrij uitzicht. Open keuken in hoekopstelling met: koel-/vrieskast, keramische kookplaat en afzuigkap. Slaapkamer met inbouwkast en een keurige betegelde moderne badkamer met: douche, toilet, wastafel en aansluiting voor de witgoed. Onder het complex is er nog een eigen berging aanwezig.

ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar per 01 februari 2023;
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer);
– Beschikbaar voor een éénpersoonshuishouden;
– Huurperiode: minimaal 12 maanden- onbepaalde tijd;
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Geen woningdelers, studenten of vrienden;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur;
– Gunning eigenaar..

Voorrangsregeling bestaande huurders van Govaert.
………..
Waar mogelijk geven wij bestaande huurders van Govaert voorrang bij de huur van deze woning. Dit te allen tijde in overleg met onze opdrachtgever. Door deze voorrangsregeling bevordert Govaert de doorstroom in de huidige woningmarkt.

Voor meer informatie over deze woning of een bezichtigingsafspraak inplannen, neem contact op met ons kantoor!
Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Waar komt de straatnaam vandaan?
……….
NB: Op deze plaats is in 1909 de Zuivelfabriek van de voormalige gemeente Hoogland gebouwd, waarin tot de jaren 80 melk van de Hooglandse koeien tot zuivelproducten werden verwerkt. Na de sloop van de fabriek waarbij alleen de directeurswoning gespaard bleef zijn er woningen gebouwd.