Bent u op zoek naar een tussenwoning. Wij hebben het!

De woning is gelegen in plan De Bik. Dit is een wijk die gebouwd is in 1986 en bekend staat om zijn kindvriendelijkheid. De wijk heeft veel speelgelegenheid en is daardoor zeer populair onder de Hooglanders. Ook zijn er basisscholen en diverse sportvoorzieningen in de omgeving te vinden. De straat grenst aan de Hamseweg. Dit is een straat met diverse horecagelegenheden, diverse winkels en supermarkten ook kan men winkelen in het winkelcentrum “Kraailand”. De historische binnenstad van Amersfoort is op ca. een kwartier fietsen bereikbaar en begeef je je in 5 autominuten op de A1 en A28. Wandelen kun je uitstekend in Hoogland-West en in het Stadspark die beiden op loopafstand te bereiken zijn.

Indeling:
Via de entree bereikt u de hal met meterkast en toiletruimte. Bij binnenkomst komt u in een sfeervolle woonkamer welke is afgewerkt met parketvloer. Openslaande tuindeur naar de achtertuin. De achtertuin is aangelegd met moderne sierbestrating en is er een berging aanwezig welke is voorzien van elektra.

Er is een moderne open keuken met eigentijdse complete keukeninrichting in hoekopstelling voorzien van diverse laden en kastjes, koelkast, vrieskast, rvs spoelbak, vaatwasmachine, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap en combi oven/magnetron.

Via vaste trapopgang in de hal naar de 1e verdieping waar 3 slaapkamers zijn en is de trapopgang alsmede in de slaapkamers de vloer afgewerkt met laminaat. Een moderne betegelde badkamer voorzien van een inloopdouche, badmeubel met wastafel en zwevend closet.

Via de vaste trapopgang naar de 2e verdieping te bereiken voorzolder met toegang tot 4e slaapkamer met dakkapel. Voorzolder met aansluiting t.b.v. wasapparatuur en opstelling HR c.v. combi-ketel (bouwjaar 2016). Ruime zolderslaapkamer 4 met dakkapel aan achterzijde, Velux dakvenster en afgewerkt met laminaatvloer. De woning is energiezuinig door het gebruik van vloer, gevel en dakisolatie alsmede dubbele beglazing.

Let op oudere foto’s er is een ander interieur!

ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar vanaf 15 maart/01 april 2023;
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer);
– Huurperiode: maximaal 24 maanden;
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Geen woningdelers, studenten of vrienden;
– Waarborgsom ten hoogte van 2 maanden huur;
– Gunning eigenaar.

Voorrangsregeling bestaande huurders van Govaert.
……….
Waar mogelijk geven wij bestaande huurders van Govaert voorrang bij de huur van deze woning. Dit te allen tijde in overleg met onze opdrachtgever. Door deze voorrangsregeling bevordert Govaert de doorstroom in de huidige woningmarkt.

Voor meer informatie over deze woning of een bezichtigingsafspraak inplannen, neem contact op met ons kantoor!
Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Waar komt de straatnaam vandaan?
……….
* Het dorp Hoogland is sinds 1974 een onderdeel van Amersfoort. Door de sociale gemeenschap, traditionele gewoonten, agrarische roots en vriendelijke sfeer is het dorpskarakter nog wel overal herkenbaar. In het westen kijk je zelfs uit over de weilanden van het buitengebied Hoogland-West, waar tevens een golfclub is gevestigd. In Hoogland zijn veel verschillende gebouwtypen, grootte en architectuur te zien. Boerderijen en landarbeiderswoningen zijn restanten van de oorspronkelijke agrarische bebouwing. Vrijstaande en halfvrijstaande woningen en kleine en grote bedrijfspanden kenmerken de periode tot de jaren zeventig. Daarna (groeistad, Hoogland onderdeel van Amersfoort-Noord) verschenen ook eengezinsrijtjeswoningen en appartementen (bijvoorbeeld Zuivelhof) en meer compacte centrumbebouwing aan de Zevenhuizerstraat en Hamseweg. Deze voormalige ‘hoofdstraat’ vormt nog steeds de ruggengraat van het dorp. Hoogland telt bovengemiddeld veel voorzieningen, van basisscholen en gezondheidszorg tot horeca en winkels voor dagelijkse aankopen. Hooglanders zijn dan ook trots op hun dorp: het verenigingsleven bloeit enorm en er wordt veel georganiseerd. Zoals het ‘grootste carnaval’ boven de grote rivieren, dat elk jaar duizenden bezoekers trekt, het vierdaagse Dorpsfeest Hoogland, in stadspark Schothorst aan de oostkant van de wijk. De bereikbaarheid goed. Via de Bunschoterstraat ben je binnen enkele minuten op de A1. Dit is een belangrijk pluspunt van Hoogland.