Prachtige energiezuinig 2- kamer appartementen op een zeer goede locatie vlakbij de gezellige binnenstad van Amersfoort!

De Govert Flinckstraat is een rustige straat in het populaire Leusderkwartier en ligt nabij de Leusderweg. De Leusderweg is levendig en heeft een breed aanbod aan winkels, zowel voor de dagelijkse boodschappen als gerichte aankopen. Ook de gezellige binnenstad, scholen, bossen, het centraal station en diverse uitvalswegen zijn binnen handbereik.

Het complex bestaande uit 8 woningen is voorzien van een moderne en energiezuinige afwerking. De appartementen zijn met hoogwaardige kwaliteit gebouwd en zijn compleet afgewerkt inclusief vloer, strakke wandafwerking, complete keuken en sanitair. Kortom een echt turn key appartement en u kunt er zo in! Wanneer u aankomt bij het complex zult u verrast zijn van de grote raampartijen die verwerkt zijn in het gebouw. Dit zorgt voor veel lichtinval en een prettige woonsfeer. Een aantal woningen beschikken over een eigen terras en of zonnig dakterras. Parkeren is hier geen probleem want aan de achterkant van het complex is er parkeergelegenheid.

64-E:
Dit appartement is rustig gelegen aan de zijkant van het complex. Dit is het ruimere type van maar liefst 88m2. Via de entree aan de zijkant stapt u de hal binnen. De entreehal geeft u toegang tot de verschillende vertrekken. De woonkamer is modern en strak afgewerkt met strakke wanden en een laminaatvloer (met vloerverwarming). Op zonnige dagen zorgen de openslaande deuren voor extra comfort. De keuken is modern en compleet voorzien van de benodigde inbouwapparatuur. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de slaapkamer. Deze heeft een half open verbinding met de woonkamer en is praktisch gesitueerd in de hoek. Hierdoor is de slaapkamer makkelijk af te scheiden van de living. Wat deze woning zo bijzonder maakt is dat het een ruime kelder heeft van 36m2. Deze ruimte is voorzien van ramen en kan naar eigen wens ingericht worden bijvoorbeeld voor een studie/werkkamer. Nette badkamer met douche, wastafel en wasmachineaansluiting. Separaat toilet. Inpandige bergingsruimte met mechanische ventilatie en verwarmingsinstallatie.

Bijzonderheden:
– Vloerverwarming;
– Alleen glasvezel aanwezig;
– Geen gas in het complex;
– Parkeergelegenheid;
– Complete keuken voorzien van apparatuur;
– Centrale locatie vlakbij centrum.

ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar per 01 maart 2023;
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer);
– Servicekosten per maand € 35,- onderhoud van de parkeerplaats, tuin, ramen, kozijnen en verlichting appartementencomplex;
– Huurperiode: maximaal in eerste instantie 24 maanden;
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Waarborgsom ten hoogte van 2 maanden huur incl. servicekosten;
– Uitsluitend glasvezel aanwezig!;
– Gunning eigenaar.

Voorrangsregeling bestaande huurders van Govaert.
……….
Waar mogelijk geven wij bestaande huurders van Govaert voorrang bij de huur van deze woning. Dit te allen tijde in overleg met onze opdrachtgever. Door deze voorrangsregeling bevordert Govaert de doorstroom in de huidige woningmarkt.

Voor meer informatie over deze woning of een bezichtigingsafspraak inplannen, neem contact op met ons kantoor!
Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Waar komt de straatnaam vandaan?
……….
Govert Flinck, 1615-1660, Nederlands portret-, historie- en genreschilder. Na 1655 kreeg de door zijn tijdgenoten gewaardeerde historieschilder belangrijke opdrachten (o.a. voor de versiering van het Amsterdamse stadhuis), die bij zijn dood gedeeltelijk onvoltooid waren. Een van Rembrandts beste leerlingen.