Op loopafstand van de gezellige oude binnenstad, het Eemplein en tegenover het Centraal Station ligt dit moderne 2-kamerappartement. Naast de ultieme ligging ten opzichte van het openbaar vervoer (zowel bus als trein) zijn ook de uitvalswegen naar de diverse snelwegen prima bereikbaar. Een ideale woonlocatie!

Het appartement ligt op de 3e verdieping aan de rustige achterzijde met een fraai vrij uitzicht over de stad. Het appartement is goed onderhouden en in lichte, neutrale kleurstelling uitgevoerd. Er is een keurige laminaatvloer en een moderne keuken met inbouwapparatuur. Isolatie is optimaal, verwarming d.m.v. CV-combiketel.

Het appartement is zowel met de lift als via trapopgang bereikbaar. In de onderbouw is er een eigen berging. Achter het complex is een gezamenlijke buitenplaats met fietsenstalling en een royaal terras, waar u in alle rust van de zon kunt genieten.

Het Piet Mondriaanplein en omgeving vormen vanaf het Centraal Station gezien de entree naar een levendig gedeelte van Amersfoort. Op loopafstand vind je supermarkten, de gezellige oude binnenstad en het Eemplein met diverse voorzieningen zoals een bioscoop, bibliotheek en de AH XL. Naast dit levendige gedeelte is er ook veel groen in de directe omgeving. Er zijn diverse plantsoenen en Bos Birkhoven ligt op slechts 5 minuten fietsafstand.

3e verdieping Indeling:
Entree via brede corridor. De hal geeft toegang tot de slaapkamer, de meterkast, de inpandige berging, de woonkamer en de badkamer. Lichte woonkamer met vrij uitzicht over de stad. Moderne open keuken met alle inbouwapparatuur, te weten vaatwasmachine, koel/vriescombinatie, combi-oven en RVS gaskookplaat en afzuigkap. Inpandige berging met CV-opstelling en wasmachine-aansluiting. Slaapkamer van ca. 10m2 eveneens met een vrij uitzicht over de stad. Moderne badkamer in lichte kleurstelling met inloopdouche, toilet en wastafelmeubel.

Let op oudere foto’s er is een ander interieur!

ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar per 01 februari 2023;
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer);
– Beschikbaar voor een éénpersoonshuishouden;
– Huurperiode: in eerste instantie 24 maanden;
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Geen woningdelers, studenten of vrienden;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur;
– Gunning eigenaar.

Voorrangsregeling bestaande huurders van Govaert.
……….
Waar mogelijk geven wij bestaande huurders van Govaert voorrang bij de huur van deze woning. Dit te allen tijde in overleg met onze opdrachtgever. Door deze voorrangsregeling bevordert Govaert de doorstroom in de huidige woningmarkt.

Voor meer informatie over deze woning of een bezichtigingsafspraak inplannen, neem contact op met ons kantoor!
Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Waar komt de straatnaam vandaan?
……….
Heette aanvankelijk Rangeerplein (B&W-besluit nr. 536568 van 17 juli 2001); deze naam werd op verzoek van de Nederlandse Spoorwegen gewijzigd in Stationsplein Noord (29 april 2003, geformaliseerd bij B&W-besluit nr. 1093570 van 16 mei 2003), maar omdat dit verwarring zou opleveren met het Stationsplein, is uiteindelijk voor de huidige naam gekozen.