EXPATS OPGELET GEMEUBILEERDE WONING!
In een prestigieus deel van Amersfoort, gelegen aan de rand van villawijk Zielhorst-Park heeft u vanuit het zelfstandige appartement (ca. 100m2) in een woonhuis uitzicht over Stadspark Schothorst, ruim 112 hectare natuur- en recreatiegebied. Het is alsof de tuin rondom de woning overgaat in een geweldig park. De charme hiervan wordt nog eens versterkt door de rustige ligging aan de verkeersarme straten van deze jonge villawijk.

Indeling:
Eigen entree, hal met toilet, aparte keuken voorzien van magnetron, koelkast, ovenfornuis wasmachine en vaatwasser. Wanneer u verder de woning betreedt komt u in de riant ingerichte woonkamer van circa 45m2. U heeft uitzicht op de grote vijver wat een heerlijk rustig gevoel geeft na een lange dag hard werken.

Daarnaast heeft u de beschikking over een riante slaapkamer. De slaapkamer is voorzien van een kastenwand waar u gemakkelijk spullen kwijt kunt. Ook is deze slaapkamer voorzien van een kantoor/studeer ruimte. De badkamer met douche is prima en riant.

Er is voldoende parkeergelegenheid op de oprit, stadscentrum Amersfoort op 10 minuten fietsen.

Algemene informatie:
– UITERMATE geschikt voor Expats;
– Beschikbaar per direct (in overleg);
– Beschikbaar voor een werkend 1-persoonshuishouden;
– Volledig GEMEUBILEERD van bestek tot linnengoed;
– Vast bedrag middels voorschot gas, water, elektra, kabel tv, internet en gemeentelijke belastingen wordt voldaan aan de eigenaar, alles is aanwezig.
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand incl. voorschot;
– Gunning eigenaar.

Voor meer informatie over deze woning of een bezichtigingsafspraak inplannen, bel naar ons kantoor!
Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.