**vol geboekt / full booked**
Amersfoort is een veelzijdige en vernieuwende stad. De historische binnenstad, het Eemplein, maar ook de avontuurlijke en authentieke ‘nieuwe stad’ bieden volop ruimte aan ontspanning en vermaak! Het NS station is op loopafstand. De diverse groenvoorzieningen die in en om Amersfoort mooi bewaard zijn gebleven dienen als goed alternatief wanneer je even weg wil van de stadse drukte. Wonen in de nieuwe stadswijk van Amersfoort biedt de perfecte mix tussen stad en groen. In het stationsgebied woont u heerlijk centraal!

Dit super nette en smaakvolle 2-kamerappartement op de bovenste etage biedt een prachtig uitzicht en geweldig wooncomfort! Het hele complex is voorzien van een energiezuinig WKO-systeem. Netto gebruiksoppervlakte 65m2.

Indeling:
Centrale entree met intercom, lift en trappenhuis. Eigen entree/hal, meterkast, lichte en ruime slaapkamer. moderne badkamer die is voorzien van wastafel, inloopdouche en toilet. Aparte wasruimte voor wasmachine en droger. Toegang tot de sfeervolle woonkamer met hoge raampartijen en Frans balkon. Je kijkt prachtig uit over de skyline van het stationsgebied en het oude classistische stationsgebouw. De moderne open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals een koel-vriescombinatie, inductie kookplaat, combi oven/magnetron en vaatwasser.

Let op, oudere foto’s er is een ander interieur!

ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar per 07 maart 2023;
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer); 
– Huurperiode: maximaal 24 maanden in eerste instantie;
– Levering van duurzame energievoorzieningen op eigen naam via leverancier Vaanster;
– Eigen parkeerplaats (verplichte afname) € 55,- per maand; 
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Geen woningdelers, studenten of vrienden;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur incl. parkeren;
– Gunning eigenaar. 

Voorrangsregeling bestaande huurders van Govaert.
……….
Waar mogelijk geven wij bestaande huurders van Govaert voorrang bij de huur van deze woning. Dit te allen tijde in overleg met onze opdrachtgever. Door deze voorrangsregeling bevordert Govaert de doorstroom in de huidige woningmarkt.

Voor meer informatie over deze woning of een bezichtigingsafspraak inplannen, neem contact op met ons kantoor!
Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Waar komt de straatnaam vandaan?
……….
NB:Puntenburg, de naam van een in oorsprong achttiende-eeuws landhuis aan de Oude Soesterweg, nu Gerrit van Stellingwerfstraat, waar de Amersfoortse dichter Pieter Pijpers, 1748-1805, woonde. Het gedeelte voorbij de tegenwoordige Noordewierweg heette tot in 1959 Isseltseweg en sloot voor de aanleg van de Amsterdamseweg aan op de tegenwoordige Isseltseweg.