**vol geboekt/ full booked**
Op loopafstand van het station, centrum en Eemplein ligt deze nieuwbouw starterswoning tegen het hart van Amersfoort. Gelegen in het moderne Eemkwartier aan een rustige straat voor bestemmings- en fietsverkeer ligt dit fraaie complex dat is voorzien van liftinstallatie, ruime parkeergelegenheid en een afgesloten fietsenberging in de onderbouw. Met de faciliteiten van het Eemkwartier op loop- en van het centrum op fietsafstand ben je binnen no-time bij winkel- en uitgaansgelegenheid (winkels, supermarkten, cafés, restaurants, 2 bioscopen).

Dit complete en moderne appartement is jouw kans om als starter per direct op een unieke locatie te beginnen!

Opgeleverd in april 2012 geniet deze woning van alle luxe zoals een complete Bruynzeel keuken voorzien van vaatwasser en inbouw-apparatuur zoals combi-oven en koelkast. De wanden van dit tweekamerappartement zijn glad gestuct en de vloer is voorzien van hoog kwaliteit laminaat. In de badkamer vindt je sanitair van de hand van designer Philippe Starck en de douche is voorzien van een Grohe thermostatische douchekraan. Het frans balkon gericht op het zuidwesten is voorzien van kamerbrede en –hoge openklapbare ramen en geeft de woonkamer een erg lichte en ruime uitstraling.

Indeling:
Entree wooncomplex met videofoon, postvakken en lift waarmee alle verdiepingen bereikbaar zijn. De woning is gelegen op de tweede verdieping. Riante slaapkamer, aparte afgesloten ruimte met aansluitingen voor wasmachine en –droger, voorzien van afzuiging. CV-ruimte annex berging / voorraadkast. Neutraal betegelde badkamer met toilet, wastafel en douche, voorzien van Grohe thermostatische douchekraan en dubbel lichtpunt. Een aan het zuidwesten gelegen lichte en ruime woonkamer, voorzien van moderne Bruynzeel keuken.

Parkeren is openbaar en doe je voor de deur!

ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar per 01 maart 2023;
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer);
– Beschikbaar voor een éénpersoonhuishouden;
– Huurperiode: maximaal in eerste instantie 24 maanden;
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand;
– Gunning eigenaar.

Voorrangsregeling bestaande huurders van Govaert.
……….
Waar mogelijk geven wij bestaande huurders van Govaert voorrang bij de huur van deze woning. Dit te allen tijde in overleg met onze opdrachtgever. Door deze voorrangsregeling bevordert Govaert de doorstroom in de huidige woningmarkt.

Voor meer informatie over deze woning of een bezichtigingsafspraak inplannen, neem contact op met ons kantoor!
Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Waar komt de straatnaam vandaan?
……….
NB: Puntenburg, de naam van een in oorsprong achttiende-eeuws landhuis aan de Oude Soesterweg, nu Gerrit van Stellingwerfstraat, waar de Amersfoortse dichter Pieter Pijpers, 1748-1805, woonde. Het gedeelte voorbij de tegenwoordige Noordewierweg heette tot in 1959 Isseltseweg en sloot voor de aanleg van de Amsterdamseweg aan op de tegenwoordige Isseltseweg.