Dit heerlijke twee appartement is een unieke en mooie plek om te wonen en te leven met alle uitgaansgelegenheden, restaurants, winkels en theaters in de directe nabijheid. Via zowel de lift als het trappenhuis is het appartement op de bovenste (4e) etage bereikbaar.

Vanaf het gedeelde dakterras is er prachtig uitzicht op de gezellige binnenstad, historische daken en op de Onze Lieve Vrouwetoren.

De indeling is als volgt:
Begane grond: entree complex met Intercom, brievenbussen, toegang tot de beneden gelegen berging, lift en trapopgang naar het appartement.

Vierde etage:
Entree woning, woonkamer met speelse indeling en open keuken, slaapkamer, badkamer met douchecabine, wastafel, toilet en wasmachine aansluiting.

De bewoners van het complex kunnen gebruik maken van een zeer ruim, gemeenschappelijk dakterras. De zonnige galerij, die toegang biedt tot de appartementen wordt tevens gebruikt als dakterras/balkon.

ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar per 01 maart 2023;
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer);
– Huurperiode: maximaal in eerste instantie 24 maanden;
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Geen woningdelers, studenten of vrienden;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur;
– Gunning eigenaar.

Voorrangsregeling bestaande huurders van Govaert.
……….
Waar mogelijk geven wij bestaande huurders van Govaert voorrang bij de huur van deze woning. Dit te allen tijde in overleg met onze opdrachtgever. Door deze voorrangsregeling bevordert Govaert de doorstroom in de huidige woningmarkt.

Voor meer informatie over deze woning of een bezichtigingsafspraak inplannen, neem contact op met ons kantoor!
Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Waar komt de straatnaam vandaan?
……….
De naam komt in 1465 voor het eerst in de bronnen voor. Het betreft het kortste gedeelte van de gracht die de oudste bebouwing hier afsloot. Het overkluisde deel heette in de middeleeuwen De Plaets, later, naar de markt die er werd gehouden, de Vismarkt. keur aan Cultuur en goede uitgaansmogelijkheden.