Laat je verrassen door dit leuke appartement op de begane grond aan de Soesterweg. Deze woning is opgesplitst in een drie-tal woningen nabij de historische binnenstad van Amersfoort met haar gezellige winkels, terrassen en restaurants. Het NS-centraal station en het Eemkwartier met een diversiteit aan winkels, bibliotheek en bioscoop bevinden zich op loopafstand. Op korte afstand vind je bos Birkhoven met prachtige wandel- en fietsroutes, Dierenpark Amersfoort, diverse sportfaciliteiten en het Bosbad. De uitvalswegen A1 en A28 zijn eveneens goed bereikbaar.

De indeling is als volgt:
Gedeelde gezamenlijke entree bij binnenkomt betreft het de begane rond.

Begane grond:
Na binnenkomst van de eigen voordeur staat u meteen in de woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de badkamer en slaapkamer. Vanuit de slaapkamer kan u doorlopen naar de CV-ruimte. De woning is voorzien van een riante achtertuin. Deze is te bereiken vanuit de keuken.

ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar per 01 april 2023;
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer);
– Beschikbaar voor een éénpersoonshuishouden;
– Huurperiode: maximaal 24 maanden;
– Maandelijkse voorschot t.b.v. gas/water en elektra tv en internet € 200,-;
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Geen woningdelers, studenten of vrienden;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur incl. voorschot;
– Gunning eigenaar.

Voorrangsregeling bestaande huurders van Govaert.
……….
Waar mogelijk geven wij bestaande huurders van Govaert voorrang bij de huur van deze woning. Dit te allen tijde in overleg met onze opdrachtgever. Door deze voorrangsregeling bevordert Govaert de doorstroom in de huidige woningmarkt.

Voor meer informatie over deze woning of een bezichtigingsafspraak inplannen, neem contact op met ons kantoor!
Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Waar komt de straatnaam vandaan?
……….
NB: Toen na 1815 de huidige Snouckaertlaan (die toen nog Soesterweg heette), in een rechte lijn werd doorgetrokken tot de toenmalige Bovenbirktse of Turfweg, ontstond een nieuwe, kortere verbinding met Soest, die de naam Soesterweg kreeg. De weg stond aanvankelijk ook bekend als Straatweg op Naarden en (Omgelegde) Soesterstraatweg. Het gedeelte tot aan het spoor kreeg in 1917 de naam Snouckaertlaan. Zie ook Smallepad.