EXPATS OPGELET! Op een prachtig centrale locatie in “De Laak” tegenover het winkelcentrum gelegen dit 3-kamer appartement VOLLEDIG GEMEUBILEERD met eigen parkeerplaats en berging. De strakke afwerking en het comfort is dé kans bij uitstek voor diegene die geen tijd heeft voor inrichting.

De wijk De Laak in Vathorst is geïnspireerd op oude grachtensteden zoals Haarlem en Amsterdam. Naast herenhuizen en grachtenpanden zie je in De Laak ook veel steigers, vlonders, binnentuinen en brede trottoirs waar kinderen veilig kunnen spelen. Het appartement bevindt zich op steenworp afstand van één van de grootste stadsparken van Amersfoort: Het Kai-Park. Met 2 hectare grond een speelparadijs voor de jeugd en de grootste achtertuin die je maar kan wensen!

Dit moderne complex met liftinstallatie is gesitueerd in de nieuwste wijk van Amersfoort “Vathorst” nabij winkelcentrum, uitvalswegen en openbaar vervoer (bushalte en treinstation).

Indeling:
Centrale entree, hal met lift. Met berging en eigen parkeerplaats op afgesloten terrein. Het appartement kenmerkt zich door zijn lichtinval en mooie vrije uitzicht vanuit de woonkamer.

Woning:
Hal/entree met meterkast en toilet met fontein, luxe moderne keuken uitgevoerd in hoogglans wit voorzien van gas-op-glas kookplaat, afzuigkap, combi-oven, koelkast, vriezer, luxe kraan en vaatwasmachine. Lichte woonkamer met fraaie laminaatvloer en Frans balkon. Twee slaapkamers, moderne badkamer geheel betegeld met douchecabine, dubbel wastafelmeubel en radiator. Aparte ruimte met aansluiting voor wasmachine-/droger en opstelplaats CV-ketel.

Bijzonderheden:
– Woonoppervlakte 77 m2;
– Uitermate geschikt voor expats
– Eigen afgesloten parkeerplaats en berging in de onderbouw.

ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar per direct in overleg;
– Diplomatenclause huurovereenkomst van toepassing;
– De woning wordt GEMEUBILEERD opgeleverd;
– Huurperiode: diplomatenclausule maximaal 12 maanden;
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Geen woningdelers, studenten of vrienden;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur;
– Gunning eigenaar.

Voorrangsregeling bestaande huurders van Govaert.
……….
Waar mogelijk geven wij bestaande huurders van Govaert voorrang bij de huur van deze woning. Dit te allen tijde in overleg met onze opdrachtgever. Door deze voorrangsregeling bevordert Govaert de doorstroom in de huidige woningmarkt.

Voor meer informatie over deze woning of een bezichtigingsafspraak inplannen, neem contact op met ons kantoor!
Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.