Grandioos wonen in het groen!

Er zijn nog een aantal type appartementen beschikbaar, vraag ons naar de mogelijkheden. We laten het graag zien!

Op een prachtige locatie in een bosrijke omgeving treft u dit nieuwbouwproject “Quintet” aan en is gelegen aan de historische Amersfoortsestraat. De oude rijksweg van Amersfoort naar Utrecht, ook wel de “Wegh der Weegen” genoemd en op korte afstand van de bossen en de Soesterduinen. Aan beide zijden van de weg zijn uitgestrekte bossen die bekend zijn om de uitgebreide wandel- en fietsmogelijkheden. Zowel de dorpskern van Soesterberg als de gezellige en historische binnenstad van Amersfoort is op fietsafstand goed te bereiken. Maar ook de uitvalswegen A1 en A28 zijn nabij gelegen.

Maar deze locatie biedt nog veel meer! In de buurt vindt je Thermen Soesterberg, Vliegbasis Soesterberg, Dierenpark Amersfoort en verschillende sportclubs. Het is eigenlijk teveel om op te noemen. Hier kan je maximaal profiteren van alle mogelijkheden die voor handen hebt en daarna weer heerlijk thuiskomen in je nieuwe appartement van Quintet.

“Quintet”
Op een plek waar tot voor kort verschillende bedrijven waren gehuisvest, is ruimte gekomen om grandioos te wonen. Met de transformatie van vier van de vijf kleinschalige kantoorvilla’s, zijn grandioze appartementen ontstaan, verschillen qua formaat en indeling. Per gebouw worden 5 tot maximaal 8 appartementen gerealiseerd.

Indeling gebouw Beuk
De appartementen op de begane grond en eerste etage zijn compleet en compact met een gebruiksoppervlakte van +/- 115 m2. Een ruime woonkamer met moderne keuken voorzien van diverse inbouw apparatuur. Op het heerlijke loggia/balkon kan je op mooie dagen heerlijk genieten van de groene omgeving. De pui van het balkon kan je hiervoor helemaal openzetten. In de gehele woning ligt een mooie PVC vloer. Daarnaast biedt dit appartement ruimte voor drie slaapkamers, waarvan er één uiteraard ook een ander functie kan hebben. Ideaal als je thuis wilt kunnen werken of een hobby hebt. Het appartement is naast een separaat toilet, afgemaakt door een complete badkamer met douche en wastafel. Het energiesysteem in het appartement zorgt voor de duurzame verwarming door middel van een elektra CV.

Indeling appartement 124 B22
4 kamer appartement gelegen op de 2de verdieping verdieping met balkon.

ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar medio 1 april 2023 o.v.v. werkzaamheden;
– De woning wordt uitsluitend met gestoffeerd opgeleverd (vloer);
– Huurperiode: minimaal 12 maanden onbepaalde tijd;
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Geen woningdelers, studenten of vrienden;
– Waarborgsom ten hoogte van één maand huur;
– Gunning eigenaar.

De woningen zijn voor als nog niet te betreden i.v.m. bouwwerkzaamheden & veiligheid! Ook het bouwterrein betreden zonder afspraak raden wij met klem af. Bij interesse kunt u dit kenbaar maken door contact op te nemen met ons kantoor! Wij zullen de mogelijkheden op dat moment verder met u doornemen zodat wij daarna kunnen bepalen of wij u kunnen uitnodigen bij ons op kantoor om meer informatie met u door te nemen.

Financiële voorwaarden vanuit de verhuurder
Voor de toekomstige huurder(s) hanteren wij een inkomensnorm. Dit betekent dat uw (maand) inkomen in verhouding dient te staan tot de geldende huurprijs per maand.
Als algemene richtlijn hanteren wij een inkomensnorm waarbij één bruto maandinkomen in ieder geval gelijk dient te zijn aan 4 maal de kale huurprijs.

Zelfstandigen
Voor zelfstandigen gelden andere inkomensberekeningen of voorwaarden. Zelfstandige ondernemers dienen een recent uittreksel uit het handelsregister van de Kamer van Koophandel te overhandigen. Daarnaast vragen wij een door een erkend accountant gewaarmerkte winst- en verliesrekening/balans van de laatste 3 jaar. Heeft u dit niet beschik- toonbaar, dan komt u helaas niet in aanmerking.

Gepensioneerden
Voor gepensioneerden geldt dat het inkomen minimaal 3,5 maal de kale maandhuur dient te bedragen. Tevens dienen stukken te worden toegestuurd waaruit blijkt wat uw jaarlijkse inkomsten c.q. toelagen zijn.

Eigen vermogen
Als u niet geheel aan onze inkomensnorm voldoet, maar u beschikt over eigen vermogen dan kan hier bij de aanvraag rekening mee worden gehouden. Ook dit bekijken wij per individueel geval.
Inkomsten moeten worden aangetoond met een recente salarisstrook en een werkgeversverklaring (of accountantsverklaring bij zelfstandigen), dan wel het aanslagbiljet inkomstenbelasting.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Waar komt de straatnaam vandaan?
De weg die vanuit Hoevelaken voert naar Amersfoort. Deze weg ging over van Hoevelaken naar Amersfoort als gevolg van een grenswijziging in 1998. Oorspronkelijk maakte de straat deel uit van de Hogeweg, maar het deel van die weg ten noordoosten van de spoorlijn Amersfoort-Apeldoorn ging op 1 januari 1960 als gevolg van een grenswijziging tussen de provincies Utrecht en Gelderland over naar de gemeente Hoevelaken en kreeg de naam Amersfoortsestraat.