Direct in het centrum gelegen zonnig 2-kamer appartement welke in 2004 geheel is gemoderniseerd en is voorzien van ramen op het oosten, zuiden en westen en extra hoge plafonds! Oorspronkelijk bouwjaar rond 1900. De Kreupelstraat ligt aan de Kamp en op loopafstand van minuten loopafstand van winkels, restaurants, cafés en terrasjes maar biedt ook de rust voor een aangenaam woonplezier. Ook het openbaar vervoer en diverse uitvalswegen zijn zeer nabij gelegen

Een sfeervol en modern appartement van circa 55 m² gelegen op de 2e woonlaag met berging op de 1e verdieping en fietsenberging in het souterrain. Volledig geïsoleerd.

Indeling:
Centrale hal met trapopgang, ruime entree/hal, zonnige woonkamer met fraaie dakconstructie, openslaande deuren met Frans balkon en ramen aan 3 zijden. Open keuken, 1 royale slaapkamer met toegang naar badkamer voorzien van douche, toilet, wastafel en wma. Diepe kast met veel bergruimte en opstelling Remeha CV-combiketel.

LET OP de foto’s zijn een mix van nieuw en oud. Er ligt een licht grijze laminaatvloer!

ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar per 01 mei 2023 eerder in overleg;
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer);
– Beschikbaar voor een éénpersoonshuishouden;
– Huurperiode: maximaal in eerste instantie 24 maanden;
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Geen woningdelers, studenten of vrienden;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur;
– Gunning eigenaar.

Voorrangsregeling bestaande huurders van Govaert.
Waar mogelijk geven wij bestaande huurders van Govaert voorrang bij de huur van deze woning. Dit te allen tijde in overleg met onze opdrachtgever. Door deze voorrangsregeling bevordert Govaert de doorstroom in de huidige woningmarkt.

Voor meer informatie over deze woning of een bezichtigingsafspraak inplannen, neem contact op met ons kantoor!
Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Waar komt de straatnaam vandaan?
Deze straatnaam wordt in 1480 voor het eerst in de bronnen aangetroffen. Toen er in 1531 en later pestepidemieën woedden in Amersfoort, moesten de monniken van het nabijgelegen Sint-Jansklooster hun kapel openstellen voor de pestlijders, hun familie en buren. Die mochten uit vrees voor besmetting geen kerkdiensten in de Joriskerk meer bezoeken. Waarschijnlijk zetten deze kloosterlingen zich al eerder voor deze zieken in in dat geval dankt de Kreupelstraat haar naam ongetwijfeld aan deze zieken, die als gevolg van grote builen in hun liezen kreupel liepen.