Moderne en goed onderhouden stadswoning met inpandige garage gelegen aan de rand van het centrum van Amersfoort. De woning maakt deel uit van een kleinschalig nieuwbouwproject binnen bestaande bouwgrenzen. Het gemak van nieuwbouw, maar de sfeer van een bestaande buurt. Gelegen tussen de prachtige binnenstad van Amersfoort en het statige Bergkwartier. Alle voorzieningen van de stad, een zo goed als nieuwe woning en een ruime woonkamer en keuken.

De ligging is zeer gunstig te noemen. De woning ligt op enkele minuten lopen van het centraal station van Amersfoort. Het historische centrum van Amersfoort is tevens op een paar minuten afstand bereikbaar. Hier bevinden zich alle denkbare winkels en diverse restaurants. Daarnaast zijn diverse scholen en uitvalswegen in de directe nabijheid. Voor natuur en groen zijn Klein Zwitserland en het Juliana van Stolbergplantsoen om de hoek en de kinderen kunnen in de buurt spelen bij het nabijgelegen speelveldje.

Indeling:
Begane grond: entree, hal met toegang tot de kamer op de begane grond, de trapopgang en de garage. Deze kamer is goed bruikbaar als kantoor of praktijk aan huis. Tevens is de inpandige garage vanuit deze ruimte te bereiken. De garage biedt ruimte voor een grote auto en daarnaast blijft er voldoende ruimte over om meerdere fietsen te stallen.

Eerste verdieping:
ruime, lichte woonverdieping met fraaie en-suite deuren en grote raampartijen. Aan de voorzijde is de ruime en complete leefkeuken gesitueerd. Deze beschikt over een koel/vriescombinatie, boretti inductiefornuis, koel/vries combinatie en vaatwasser. De woonkamer is aan de achterzijde gelegen. Door de en-suite deuren is er een gezellige en sfeervolle leefruimte te creëren. De gashaard zorgt voor extra sfeer. Grenzend aan de woonkamer is het overdekte zonnige balkon op het zuidwesten Vanaf het begin van de middag kan hier genoten worden van de zon. Tevens is op deze verdieping een toilet te vinden.

Tweede verdieping: Ruime bovenhal met toegang naar de drie slaapkamers van respectievelijk 16m2, 10m2 en 9m2 en de badkamer. De badkamer is luxe uitgevoerd en onder andere voorzien van een (hangend)toilet, separate inloopdouche, wastafelmeubel alsmede een ligbad. Deze verdieping beschikt tevens over een inloopkast en ruime wasruimte van 4m2. Hier is de opstelplaats van de wasmachine en cv-ketel (2009)

De woning beschikt aan de achterzijde over een afgesloten erf welke toegang geeft tot de inpandige garage. Tevens is hier nog een eigen parkeerruimte voor 2 auto’s.

Algemene informatie:
• Woonoppervlak ca. 136m²;
• Beschikbaar per 01 juni 2023;
• Huurperiode: bepaalde tijd maximaal 2 jaar;
• Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
• Waarborgsom ter hoogte van één maand huur onder voorbehoud van financiële gegevens;
• Niet rokers, geen woningdelers, geen studenten genieten de voorkeur;
• Gunning eigenaar middels ontmoeting.

Voorrangsregeling bestaande huurders van Govaert.
……….
Waar mogelijk geven wij bestaande huurders van Govaert voorrang bij de huur van deze woning. Dit te allen tijde in overleg met onze opdrachtgever. Door deze voorrangsregeling bevordert Govaert de doorstroom in de huidige woningmarkt.

Voor meer informatie over deze woning of een bezichtigingsafspraak inplannen, neem contact op met ons kantoor!
Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Waar komt de straatnaam vandaan?
……….
Waar komt de straatnaam vandaan? Genoemd naar het al in de zeventiende eeuw zo genoemde gebied de Vlasakkers of Vlasackeren. Deze weg liep oorspronkelijk door tot de Vlasakkers en volgde ongeveer het tracé van de tegenwoordige Barchman Wuytierslaan. Droeg tot in 1911 enige tijd de naam Oude Vlasakkerweg, terwijl de tegenwoordige Berkenweg toen Vlasakkerweg heette. De weg staat al aangegeven op de kaart van Jacob van Deventer (ca. 1570). De weg was van 1881 tot 1914 onderdeel van de Lange Bergstraat (zie aldaar). In 1914 werd de naam van de Lange Bergstraat voor het gedeelte tussen Prinses Julianaplein en de Utrechtseweg gewijzigd in Bergstraat en voor het gedeelte tussen Utrechtseweg en Stationsstraat in Vlasakkerweg.