Op een fantastische locatie in Amersfoort Noord ligt in de wijk Vathorst De Laak deze recent opgeleverde (2022) energiezuinige riante villa met rondom een zonnige tuin en veranda. Bovendien heerlijk gelegen aan het water. Deze villa is met smaak en oog voor detail afgewerkt evenals de tuin.

De Laak is een eigentijdse wijk, waar water en wonen met elkaar verweven zijn. Water omzoomt en doorsnijdt de verschillende woonbuurten. De rivier de Laak vormt de grens en markeert de noordelijke grens tussen bebouwd en open gebied. Achter de Laak ligt de polder. Dat gebied heet ‘over de Laak’ en biedt plaats aan tal van recreatieve routes voor varen, wandelen en fietsen. In het hart van De Laak ligt het Kai-park, omzoomd door een brede watergang en met volop mogelijkheden om te spelen, voor jong en oud! Het is ook een prachtige ontmoetingsplek, waar buurtbewoners elkaar ontmoeten aan de picknicktafel en de kinderen vrijuit kunnen sporten en spelen. Op zomerse dagen vindt er regelmatig een spontane picknick plaats.

Indeling
Oprit voorzien van laadpaal en maar liefst ruimte voor 3 auto’s en aansluitend een ruime fietsenberging/garage.

Entree, ruime hal met toegang tot het toilet welke is voorzien van wastafel. Trap naar de eerste verdieping en toegang tot de zeer riante tuingerichte woonkeuken. Moderne stijlvolle keuken voorzien van kookeiland met diverse apparatuur en een gietenvloer. Aan de voorzijde van het huis bevindt zich de woonkamer welke is voorzien van een sfeervolle houtenvloer en raambekleding. Via de woonkeuken heb je rondom toegang tot de zeer fraai aangelegde tuin en bijkeuken evenals de tv-kamer. Deze kamer is voorzien van een houtenvloer.

De tuin is zeer fraai aangelegd en voorzien van diverse terrassen en een veranda.

Eerste verdieping:
Overloop voorzien van twee inbouwkasten, toilet, douchruimte en toegang naar 4 slaapkamers. De hoofdslaapkamer is teven voorzien van inloopkast en eigen privé badkamer voorzien van een ligbad.

Tweede verdieping:
Overloop en een vijfde slaapkamer welke tevens is voorzien van een derde badkamer. Riante wasruimte aan de achterzijde van het pand.

De gehele woning is voorzien van lampen, vloeren en raambekleding.

Algemene Informatie:
– Beschikbaar per 01 augustus 2023;
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (lampen, vloer en raambekleding);
– Huurperiode: bepaalde-tijd diplomatenhuurovereenkomst van toepassing;
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Waarborgsom ten hoogte van 2 maanden huur;
– Gunning eigenaar.

Voor meer informatie over deze woning of een bezichtigingsafspraak inplannen, neem contact op met ons kantoor!
Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Waar komt de straatnaam vandaan?
Een baak of baken is een merkteken of herkeningsteken op een vaste plaats voor het bepalen van de koers van een schip of het verloop van het vaarwater.