Te huur aangeboden: Prachtig vrijstaand huis gelegen aan de rand van het bos, met een oppervlakte van 240m2.
Deze recentelijk volledig gerenoveerde volla beschikt over 4 grote slaapkamers, 2 badkamers en 3 toiletten (waarvan 1 apart), allen voorzien van luxe materialen en met een zeer moderne uitstraling.

Het huis beschikt over een ruime en exclusieve keuken, voorzien van enkel state of the art apparatuur. De gezellige eetkamer biedt voldoende ruimte voor een groot gezelschap. De relaxte woonkamer is ideaal om tot rust te komen na een lange dag. Het huis beschikt tevens over uitstekende WiFi door het hele huis en zelfs in de tuin, zodat u altijd verbonden bent met de buitenwereld.

Het huis is voorzien van zeer energiezuinige Inverter airconditioners gecombineerd met zonnepanelen die zowel verkoelen als verwarmen, waardoor de kosten voor verwarmen laag zijn. Daarnaast beschikt het huis over twee werkplekken in het kantoor, ideaal voor wie vanuit huis werkt.
Er zijn 4 eigen parkeerplaatsen en een grote tuin van maar liefst 800m2 met bbq, lounge set en diverse zitjes om te genieten van de zon. Het huis is volledig gemeubileerd en voorzien van alle benodigde apparatuur en meubels, zodat u direct kunt genieten van uw verblijf.

In de buurt van het huis vindt u diverse voorzieningen. Zo kunt u genieten van wandelingen in de prachtige Soesterduinen, een dagje shoppen in het gezellige Amersfoort of een bezoek brengen aan de historische stad Utrecht. Ook het Bosbad en theater Cabrio zijn op korte afstand van het huis te vinden.

Dit huis is beschikbaar voor 4 tot 6 maanden vanaf augustus 2023 en is ideaal voor rustzoekers die willen genieten van de natuur. De huurprijs bedraagt exclusief nutsvoorzieningen. Het huis is gelegen op korte afstand van diverse internationale scholen en bedrijven, waardoor het ideaal is voor expats die tijdelijk in Nederland verblijven.

Dus bent u op zoek naar een prachtig huis in een rustige omgeving, voorzien van alle moderne gemakken en op korte afstand van diverse voorzieningen? Neem dan snel contact met ons op voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging. Dit huis is ideaal voor expats, mensen die in een verhuizing zitten en gezinnen die tijdelijk een woning nodig hebben.

Algemene informatie:
• Woonoppervlak ca. 240m²;
• Beschikbaar per augustus t/m maximaal 6 maanden in overleg;
• Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
• Waarborgsom ter hoogte van twee maanden huur onder voorbehoud van financiële gegevens;
• Niet rokers, geen woningdelers, geen studenten genieten de voorkeur;
• Gunning eigenaar middels ontmoeting.

Voor meer informatie over deze woning of een bezichtigingsafspraak inplannen, neem contact op met ons kantoor!
Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!