Moderne en goed onderhouden appartement met prive parkeerplaats in de ondergrondse garage gelegen aan de rand van het centrum van Amersfoort. Het appartement maakt deel uit van een kleinschalig complex van stadswoningen en luxe riante appartementen. Gelegen tussen de prachtige binnenstad van Amersfoort en het statige Bergkwartier. Alle voorzieningen van de stad, een zo goed als nieuwe woning en een ruime woonkamer en keuken.

Ligging:
De ligging is zeer gunstig te noemen. Het appartement ligt op enkele minuten lopen van het centraal station van Amersfoort. Het historische centrum van Amersfoort is tevens op een paar minuten afstand bereikbaar. Hier bevinden zich alle denkbare winkels en diverse restaurants. Daarnaast zijn diverse scholen en uitvalswegen in de directe nabijheid. Voor natuur en groen zijn Klein Zwitserland en het Juliana van Stolbergplantsoen om de hoek en de kinderen kunnen in de buurt spelen in het nabijgelegen speelveldje.

Indeling:
Begane grond: gezamenlijk entree, hal met toegang tot de lift, eerste verdieping riante prive portiek. Voordeur appartement, ruime hal met toegang tot de lichte woonkamer gelegen op het zuiden. Woonkamer is voorzien van laminaatvloer en gordijnen, moderne openkeuken voorzien van o.a. vaatwasmachine, koel-vriescombinatie, oven en luxe fornuis.
Via de keuken middels een grote schuifpui bereikt u het heerlijke riante zonnige balkon.

Via de hal komt u bij de drie slaapkamers waarvan twee voorzien zijn van kledingkasten, wasruimte in combinatie met berging. Separaat toilet en ruime moderne badkamer met o.a ligbad en inloopdouche.

De garage in de onderbouw biedt ruimte voor een grote auto en er is een grote berging aanwezig voor uw fietsen voorzien van stroom.

Aanvullende informatie:
• Eigen parkeerplaats onder het gebouw;.
• 1 balkon op het oosten en 1 balkon op het zuiden.

ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar per 15 juli 2023;
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer);
– Huurperiode: in overleg tussen 12 maanden en eventueel maximaal 24 maanden;
– Vve kosten gebruiker parkeren en gebouw bedragen € 75,– per maand;
– Huurprijs is incl. 1 parkeerplaats, optioneel tweede plaats te huur € 165,- per maand;
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Geen woningdelers, studenten of vrienden;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur;
– Gunning eigenaar.

Voorrangsregeling bestaande huurders van Govaert.
Waar mogelijk geven wij bestaande huurders van Govaert voorrang bij de huur van deze woning. Dit te allen tijde in overleg met onze opdrachtgever. Door deze voorrangsregeling bevordert Govaert de doorstroom in de huidige woningmarkt.

Voor meer informatie over deze woning of een bezichtigingsafspraak inplannen, neem contact op met ons kantoor!
Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Waar komt de straatnaam vandaan?
Genoemd naar het al in de zeventiende eeuw zo genoemde gebied de Vlasakkers of Vlasackeren. Deze weg liep oorspronkelijk door tot de Vlasakkers en volgde ongeveer het tracé van de tegenwoordige Barchman Wuytierslaan. Droeg tot in 1911 enige tijd de naam Oude Vlasakkerweg, terwijl de tegenwoordige Berkenweg toen Vlasakkerweg heette. De weg staat al aangegeven op de kaart van Jacob van Deventer (ca. 1570). De weg was van 1881 tot 1914 onderdeel van de Lange Bergstraat (zie aldaar). In 1914 werd de naam van de Lange Bergstraat voor het gedeelte tussen Prinses Julianaplein en de Utrechtseweg gewijzigd in Bergstraat en voor het gedeelte tussen Utrechtseweg en Stationsstraat in Vlasakkerweg.