**vol geboekt/ full booked**
In onze historische binnenstad gelegen aan de Muurhuizen hebben wij een exclusief Koetshuis beschikbaar.

Bouwkundig is het tiptop in orde, evenals alle voorzieningen. De woonsfeer die hier geboden wordt is werkelijk uniek. Kortom: charmant en knus wonen in een eeuwenoud huis in één van de meest bijzondere straten van de stad Amersfoort waar de sfeer direct tastbaar is zodra u de straat in loopt. Dit deel van de Muurhuizen is het historische centrum van Amersfoort. Natuurlijk op loopafstand van alle belangrijke voorzieningen zoals: het station, het stadscentrum met goede winkel & horeca voorzieningen, (muziek)scholen, musea en culturele wandelroutes. Even een hapje eten aan de Krommestraat, op zaterdag bloemen of vers brood halen op de markt, het kan allemaal. Stel je voor: in nog geen 2 minuten haal je een heerlijk kopje koffie bij Coffee Corazon of loop je naar een van de restaurants om de hoek!

Moderne zeer riante keuken in stijl van de rest van de woning, inclusief mooie PVC vloer en fraaie stalen binnendeuren. Tevens is de badkamer gemoderniseerd en het dakterras bekleed. De woning wordt geheel kant en klaar opgeleverd!

Indeling:
Voordeur, portiek met toegang tot het toilet en meterkast. Tevens voorzien van stalen deur naar de verrassende lichte woonkeuken. Deze keuken is voorzien van werkelijk alle luxe en daarbij ruimte voor de wasmachine en droger.
Fraaie sfeervolle woonkamer in het koetshuis zelf ook voorzien van zwarte stalen deuren en afsluitbaar van de woonkeuken. Open trap naar de eerste etage waar zich de riante slaapkamer bevindt met als extra een slaap vliering, toegang tot de badkamer en zonnig terras. Het appartement beschikt niet over een eigen parkeerplaats, via parkeerservice Amersfoort kunt u zich inschrijven voor op de wachtlijst.

ALGEMENE INFORMATIE:
– Woonoppervlak ca. 85 m²;
– Beschikbaar per 01 augustus 2023;
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer);
– Huurperiode: in eerste instantie 24 maanden;
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Geen woningdelers, studenten of vrienden;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur;
– Gunning eigenaar.

Voorrangsregeling bestaande huurders van Govaert.
Waar mogelijk geven wij bestaande huurders van Govaert voorrang bij de huur van deze woning. Dit te allen tijde in overleg met onze opdrachtgever. Door deze voorrangsregeling bevordert Govaert de doorstroom in de huidige woningmarkt.

Voor meer informatie over deze woning of een bezichtigingsafspraak inplannen, neem contact op met ons kantoor!
Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Waar komt de straatnaam vandaan?
Toen de ruimte binnen de oorspronkelijke stadswallen te klein werd, besloot het Amersfoortse stadsbestuur rond 1380 tot de bouw van een nieuwe stadsmuur die een veel ruimer gebied moest omsluiten. Omstreeks 1450 was de nieuwe ommuring gereed en kon de oude muur worden afgebroken. Ter plaatse werden met hergebruik van het vrijgekomen bouwmateriaal huizen gebouwd, die hun naam aan de verdwenen muur ontleenden.