GEMEUBILEERD WONEN IN DE LAAK/VATHORST!

Wonen met uitzicht op het water in hartje Amersfoort Vathorst? Dit strak afgewerkte appartement op de derde etage heeft een licht overgoten woon- en eetgedeelte met moderne keuken, een nette badkamer en twee slaapkamers. Ideaal voor starters en jonge gezinnen! Meerdere voorzieningen, zoals winkelcentrum en scholen zijn in de directe nabijheid.

Licht overgoten woon- en eetgedeelte
Vanuit de entree loopt u door naar de ruime en open woonkamer. Meerdere hoge ramen zorgen voor een prachtige lichtinval over de gehele leefruimte – licht dat de mooie, lichte laminaatvloer prachtig weet op te vangen. Het interieur is recentelijk nog helemaal geschilderd (plafond, wanden en raamkozijnen), waardoor het interieur een net, licht en stijlvol geheel is. Het uitzicht over de varende bootjes op het water vormt de kerst op de taart.

Ook de keuken heeft een strakke, moderne uitstraling met mooie egaal witte keukenkasten. Deze keuken is uitgerust met een kookeiland, waardoor de keuken mooi betrokken blijft bij het woon- en eetgedeelte voor één uniform geheel. Deze keuken is van alle gemakken voorzien.

Nette afwerking en eigen parkeerplaats
Dit appartement op de derde etage heeft een goed afwerkingsniveau. De buitenkozijnen en ramen zijn voorzien van hardhout en geïsoleerd glas. Het dak is voorzien van dakisolatie. De woning heeft een eigen parkeerplaats op een afgesloten terrein. Voor de ingang van het appartement zijn twee oplaadpunten voor een elektrische auto te vinden.

Twee slaapkamers en badkamer
De nette, stijlvolle afwerking van de leefruimte wordt feilloos doorgevoerd naar de slaapkamers. Met twee slaapkamers is dit appartement zeer geschikt voor starters en jonge gezinnen. Beide slaapkamers worden zeer goed verlicht door flinke raampartijen. De tweede slaapkamer kunt u uitstekend als kinderkamer inrichten, maar deze ruimte kan ook goed ingezet worden als separate werk- en studieruimte. Ongestoord thuiswerken!

Toilet en badkamer zijn separaat, waardoor er in de badkamer extra ruimte is gecreëerd. Zowel toilet als badkamer zijn keurig onderhouden en hebben een moderne, neutrale kleurstelling. In de badkamer vindt u een wastafel en een inloopdouche.

In de woning vindt u verder nog een separate berging. Altijd handig!

ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar per 01 augustus 2023;
– De woning wordt GEMEUBILEERD opgeleverd;
– Huurperiode: maximaal in eerste instantie 24 maanden;
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Geen woningdelers, studenten of vrienden;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur;
– Gunning eigenaar.

Voor meer informatie over deze woning of een bezichtigingsafspraak inplannen, bel of mail naar ons kantoor!
Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.